- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
- Konu Sahibi environmentaleng
tv koltugunun resmi de bu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım vazgectim ama üretiminin durdugu hakkında bilgim yok .. ozman kahve deri olan uygun mu diyorsun canım kafam cok karıstı artıkKoltuklarınız için Doğtaş enzio alacaktınız sanki vaz mı geçtiniz ..enzio üretimi durdu diye duydum ben ama bir bilginiz var mı ?
Sorunuza gelince zaten anladığım kadarıyla 3 kü koltuk sarı renk diğerleri koyu ..bence tv koltuğu patlayan bir renk olmamalı ..tek bir renk sarı yeter salonda.. sonra karışık görünür diye düşünüyorum kırlentelrrikırlentleri ve tv ünitesi üzerine koyacağınız aksesuarla renk verirsiniz ben sadelikten yanayım Can'ım koyu kahve ideal
canım bundan mı bahsediosun kartelada renk cok ama ben karar veremiyorum koltuk takımlarından ayrı aldıgım içinDeriden uzak dur, hele dr tv koltuğu rahat olacak bence.
Kaztüyü gibi olan kumaş çeşidi sarı rengi beğendim renk verir bencr. Kartelada takım renkler oluyor, berjer yastık için, öyle renkleri yok mu?
http://www.palasunideri.com/kategori.php?id=6&Dosemelik-Suni-Deri kartela bu sitede bakabilir misinDeriden uzak dur, hele dr tv koltuğu rahat olacak bence.
Kaztüyü gibi olan kumaş çeşidi sarı rengi beğendim renk verir bencr. Kartelada takım renkler oluyor, berjer yastık için, öyle renkleri yok mu?
Eki Görüntüle 1755400
canım bundan mı bahsediosun kartelada renk cok ama ben karar veremiyorum koltuk takımlarından ayrı aldıgım için