Bu ürünü tv de yayınlanır ya hani işte ordan izledim diğer ürünlerin aksine çok dişkkatimi çekti titreşimli kemerle benziyor fakat öyle değilmiş kaslara elektriksel uyarılar gönderip onların kasılmalarını ve rahatlamalarını söylüyormuş reklamdaki insanlar 1 hafta 2 hafta kadar sürede göbeklerinin nasıl değiştiğini söylüyorlar ve önceki ile sonraki fotoları ekrana geliyor değişim çok fazla bende merak ettim ve internet sitesine girdim ve yazanlar şöyle:
* Kullanımı kolay ve pratiktir, Ab Tronic X2 karın kaslarınızı sizin yerinize çalıştırır.
* Giyimi çok kolaydır, vücut üzerinde rahatsızlık yaratmaz.
* Zaman ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar; Ab Tronic X2’le günde yalnızca 10 dakika yeterlidir.
* Ab Tronic X2 elektro kas uyarım sistemi (EMS), normal egzersize göre 7 kat daha etkilidir.
* 1 dakikada karın kaslarında 400 kasılma meydana getirir.
* Vücudunuzun bütün kısımlarını şekillendirir ve güçlendirir.
* Dual kanal teknolojisi, ön ve arkadaki iletken blokları ile aynı anda iki farklı kas grubunun çalıştırılmasına imkan tanır.
* Her fitness düzeyi için kusursuz bir egzersiz aletidir.
* 8 program ve 10 farklı şiddet düzeyi mevcuttur.
* Neopren (sentetik kauçuk) iletken pedlere sahiptir.
* Kolaylıkla çıkarılıp takılabilen dual kanal mikro işlemcilidir.
* Okuması kolay büyük LCD ekranlıdır.
XXXXXXXXXXXXXXXXX
* Kullanımı kolay ve pratiktir, Ab Tronic X2 karın kaslarınızı sizin yerinize çalıştırır.
* Giyimi çok kolaydır, vücut üzerinde rahatsızlık yaratmaz.
* Zaman ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar; Ab Tronic X2’le günde yalnızca 10 dakika yeterlidir.
* Ab Tronic X2 elektro kas uyarım sistemi (EMS), normal egzersize göre 7 kat daha etkilidir.
* 1 dakikada karın kaslarında 400 kasılma meydana getirir.
* Vücudunuzun bütün kısımlarını şekillendirir ve güçlendirir.
* Dual kanal teknolojisi, ön ve arkadaki iletken blokları ile aynı anda iki farklı kas grubunun çalıştırılmasına imkan tanır.
* Her fitness düzeyi için kusursuz bir egzersiz aletidir.
* 8 program ve 10 farklı şiddet düzeyi mevcuttur.
* Neopren (sentetik kauçuk) iletken pedlere sahiptir.
* Kolaylıkla çıkarılıp takılabilen dual kanal mikro işlemcilidir.
* Okuması kolay büyük LCD ekranlıdır.
XXXXXXXXXXXXXXXXX
Son düzenleyen: Moderatör: