Anket tv de en çok hangi programların müptelasısınız?

tv de en çok hangi programların müptelasısınız?

• Ankete Katılan
    97
tv sadece kışın izlerim o da müptelası olduğum bir iki dizi var onları.bunun dışında da haber programlarını izlerim.
önceleri tv hastasıydım gereksiz ne program var hepsini izlerdim.eşim sağolsun tv hastalığından kurtardı beni bağımlısıydım resmen.

dizi haber ve kızmn sayesinde çizgi film özellkle yumurcak tv

ii çok seviyorum yumurcak tv yi ama bazen öğğ oluyorum çünkü sabahtan akşama kadar açık bizde
bir de akşam haberlerden önce
çok güzel hareketler bunlar var
yılmaz erdoğan ve öğrencileri
ilk gece veririlerdi bn sevmm ve bakmazdım
şimdi müptela oldum çok gülüyorum
bni tv başında gerçekten gülmeme neden oluyoor tavsiye ederii
m

kızım için çizgi film izliyorum ama bende seviyorum tabiki.....
sonra dizi gelir......

izlediğim bikaç dizi vardır oda dizilere göre ayarlama kendimi rastlarsam izlerim.
bide stvde ayna var onu çok seviyorum onun bağımlısıyım her bölümünü izlemişimdir.

Belgesel ve bilim teknik programlarının bağımlısıyım. Gerçi bir tane oy kullanma hakkımız olduğundan sadece belgeseli işaretledim ....

evlendirme programları :roflol:

Sırf gülmek için eşimle ben izinli olduğu günlerde açarız , bolcana kahkaha atarız

izlerkenkaydirigubbakcemile3

Başka da iki diziden başka birşey izlemiyorum... Belgesel zaten genelde olmuyo, kaliteli programları da

sağolsunlar gece yarılarında veriyorlar... öyle olunca da izleyecek şey kalmıyo...

komedi dükkanı,çok güzel hareketler bunlar,bikaç dizi..

sevdiğim dizileri,akşam haberlerini,tenis ve basket maçlarını kaçırmamaya çalışırım...

canım ailem, elveda rumeli dizileri, güzel film varsa onlar, kelime oyunu yarışmasını seviyorum zaten akşamları evde olduğum için bunları yakalayabiliyorum. bir şarkısın sen yarışmasından ise nefret ediyorum. çocuklar üzerinden keselerini doldurdukları için.

dizi ve cizgifilim
onlarda kizima hitab edicek sekilde olanlar
uyumadiysa dizilerde ayni sekilde
cünkü cocugumun etkilenmesini istemem
ona hitab etmeli ilk basda

benimde dizi hatta sıkı takipçisi oldugum dizilerim var kıs sezonunda genelde bu sekilde oluyor :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…