Tv alışkanlığı

Seti bana atar mısınız acaba rica etsem kullandığımız bir set var acaba o mudur hemde bu kış evde ne yapacağız diye kara kara düşünüyorum

Öfff ne kadar meraklısınız her b*ka atlamaya ya
Sizi şikayet ettim şimdi söylediğiniz şey çok ayıp kendi yaptığınız hatanın hırsını başkalarından çıkarmayın kadın doğru söylüyor ne dedi ki hayret birşey

Sizi şikayet ettim şimdi söylediğiniz şey çok ayıp kendi yaptığınız hatanın hırsını başkalarından çıkarmayın kadın doğru söylüyor ne dedi ki hayret birşey
Sen onun yedek hesabısın sanırım her lafına cevap yazdığına göre… Yahu şuraya adam akıllı bir şey yazdım yardım istedim anasını satim şu linç kültüründen kurtulamıyoruz ya bir fikrinizi de beyan etmeyin arkadaş noluyoruz kendinize saklayın ben hiç bir hatamın hırsını başkasından çıkarmam ki zaten bu konuda hırsım da yok benim. İnsan gibi konuşulmuyor kimseyle

Ben kimsenin yedek hesabı değilim yıllardır üyeyim beni tanıyan bilen bilir zaten . Çirkinsiniz gerçekten ağzınız bozuk

Merhaba, muhtemelen zorlanırsınız çünkü çok küçükken alışmış. Sesli kitaplar oyuncaklar falan varsa onlarla oynayın birlikte zamanla alışıp unutacaktır dikkatini çekebilecek oyunlar oynatın suyu seviyorsa havalar güzelken suyla oynatın hatta müsaitse eviniz küçük bir havuz alın atın oyuncakları içine bebeğiizi de koyun severse çok güzel vakit geçirir kısacası tv yi unutturacak şeyler yapın

Siz gerçekten tv izletin yahu, daha iyi bebecik için.
Trt çocuk açın, küfür müfür yok en azından, sizden bir şey öğrenmeyeceği aşikar
Ben asıl sizin çocuklarınız için endişeliyim. Yazık onlara.. çünkü fikri bile olmadığı bir konu üzerine yardım istemek amaçlı bir yazının altına son derece yargılayıcı cevaplar vermesi annesine çok yakışır gerçi… yardımcı olmayacaksanız yazmayın kardeşim bu siteyi neden kullanıyorsunuz insanlara sallamak için mi?

Fikrim olmadığını kim söyledi, bilgi kısmını tartışmayacağım uzmanlık alanım çünkü

Bence de yazık benim çocuklarıma, inanın ben de çok üzülüyorum.
Sürekli başlarında gözeten bir anneleri var, hiçbir işe yetişemeyen, kuralları olan, araştıran, doğrusu için didinen.
Eminim onlar da saldım çayıra büyümek, her istediklerini ağlayarak yaptırabilmek, ne deseler ‘tamam’ cevabını duymak isterlerdi ama ne yazık ki ağlamaya da dirençli o anne çünkü ‘fikri’ var…

Aynen kanka eminim

Nickname’i filmdelisi olan biri için iddialı cümleler bynlar

Hahahaha baktım polemik var şikayet ettim

Koyu ile isaretledigim yer için soruyorum

neden ?

Son düzenleme:
Kısa da olsa uzun da olsa yıpratıcı olur bu süre ama sonunda size ve özellikle oğlunuza geri dönüşleri emin olun daha iyi ve yararlı olacaktır. Kararınızda ısrarcı olun bence.

Kısa da olsa uzun da olsa yıpratıcı olur bu süre ama sonunda size ve özellikle oğlunuza geri dönüşleri emin olun daha iyi ve yararlı olacaktır. Kararınızda ısrarcı olun bence.
Bugün ortalama 5. Gün olacak tv izletmiyorum. Aslında benim en büyük şansım babası, kendisi çok ilgileniyor benim başka bir işim olduğu zaman oynatıyor o evde olmadığı zaman ben, evet bazen ağlama olayı geliyor ama hallediyoruz:) korktuğum gibi geçmiyor bu süreç

Çok güzel sevindim . Etrafta doğru bir uyarıcı olduğu için oğlunuzda bu gidişattan memnun olacaktır. İnişler çıkışlar hep olacak. Biz de onlarla beraber öğreniyoruz nasıl davranmamız gerektiğini neler yapılması gerektiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…