- 11 Mart 2013
- 33.244
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.198
- 798
- 32
- Konu Sahibi avmmermisi
Seti bana atar mısınız acaba rica etsem kullandığımız bir set var acaba o mudur hemde bu kış evde ne yapacağız diye kara kara düşünüyorumEgitici kartlardan alin. Ses cikaran muziikli kitaplardan. Masal anlatan su pelus oyuncaklardan falan. Bir de isim vermek yasak mi bilemedigim icin isim vermeyecegim ama 9.aydan sonra 2 yasina kadar kizima kullandiigim bir set var. Kutu seklinde her ay duzenli kapimiza gelen. İsterseniz 2 yastan sonra da devam ediyor ama ben kendim anasinifi ogretmeni oldugum icin 2 yasindan sonraki yapacagimiz etkinlikleri kitaplari falan kendim disardan edindim sete devam etme geregi duymadim. İncelemek isterseniz ozelden ismini size atarim. O setler sayesinde hic tv telefon aliskanligi edinmedi kizim. Aralik ayinda 3 yasina girecek. Tv izlerse gunde 20 dkyi gecmez. O da parca parca. Mesela 5 dk izler sıkılır kapatalim der. Bikac saat sonra ister acariz yine kapatiriz.
Daha cok kitap inceler, kagit kalemle ilgilenir. Hamur oynar. Hem bu sayede erken konustu , renkleri sekilleri ve sayilari ogrendi. Dikkati cok daginikti mesela dikkat sorununu bile astik bu sekilde. Yaraticiligina da inanilmaz katkisi oldu.
Ozelestirinizi zaten kendiniz yapmissiniz ne guzel. Bu konuda bisey demek haddim degil. Ancak erkenden bunu kesmek istemenizi takdir ediyorum. Tv telefon gercekten hic iyi bir aliskanlik degil. Universitedeyken bir hocamiz her birey otizm yatkinligiyla dogar ancak bu riski artirip cocuklarini otizmli birey yapan ebeveynlerin ta kendisidir demisti. Lutfen kararli olun ve cocugunuzu tv den olabildigince uzak tutun. Birakin aglasin. Su an ne istediginin bile bilincinde degil. Annem hep derdi ki biz aglayinca "ilerde ben aglayacagima simdi siz aglayin yavrum". Bende hep bu dusuncedeyim. Ben aglayacagima o aglasin napayim