Tuzsuz yağsız pul biber

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Tuzsuz yağsız acı pul biber arıyorum. İnternetten aldım tuzsuz yazıyor zehir gibş tuzlu.Marketlerdeki tuzlu ve yağlı.Katkısız tuzsuz yağsız çok avı kırmızı pul biber bulmak bu kadar mı zor koca ülkede? Satan, bilen var mı?

Pul biberde tuz yag olurmuki ilk defa duydum.
Gerci annem kendi yapar pazardan kirmizi aci biber alip kurutup robota cekince pul biber oluyor

Tuzsuz yağsız pul biner küflenir.

İlla öyle olsun istiyorsanız tam mevsimi. Acı kırmızı biber alın, bir hafta on gün kadar güneşte kurutun, robotta çekin olsun. Buzdolabında saklayın ama.

Benim kendi yapma imkanım yok. Kurutmaya yerim ve vaktim de yok.Belki yapan kurutan vardır buralardan duyar sesimi ben de satın alırım. Çok acı,yağ tuz katılmamış, temiz biber istiyorum sadece. Başım döndü kaç gündür internette aramaktan

Vakte negerek var ki 1-2 gün evin içinde altına havlu peçete koyup bekletin hava çok sıcak kurur yetmezse düşük ısıda fırına koyarsınız robottan çekin olsun bitsin

Çarşıda pazarda, yaşadığınız şehrin halinde yok mu? Çekerken makineye yapışıp dönmesine mani olmasın diye biraz zeytinyağı koyuyorlar diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…