C cansucaCOM Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2015 4 1 34 11 Ekim 2015 Konu Sahibi cansucaCOM #1 Ben Carrot Care Havuçlu şampuandan çok memnun kaldım. Mis gibi kokuyor. Hatta özelliklerini ve etkilerini uzun uzun sizler için yazdım Sizin önerileriniz var mı? Sadece bende mi iyi etki gösterdi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Ben Carrot Care Havuçlu şampuandan çok memnun kaldım. Mis gibi kokuyor. Hatta özelliklerini ve etkilerini uzun uzun sizler için yazdım Sizin önerileriniz var mı? Sadece bende mi iyi etki gösterdi?
D U R U Elif Duru 🌼 Ayça 🌜 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 16.949 4.096 12 Ekim 2015 Konu Sahibi cansucaCOM #2 cansucaCOM .!.: Ben Carrot Care Havuçlu şampuandan çok memnun kaldım. Mis gibi kokuyor. Hatta özelliklerini ve etkilerini uzun uzun sizler için yazdım Sizin önerileriniz var mı? Sadece bende mi iyi etki gösterdi? Genişletmek için tıkla... Bu sampuani ilk kez duydum. :) ama benim favori bitkisel sampuan markam otaci. :) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
cansucaCOM .!.: Ben Carrot Care Havuçlu şampuandan çok memnun kaldım. Mis gibi kokuyor. Hatta özelliklerini ve etkilerini uzun uzun sizler için yazdım Sizin önerileriniz var mı? Sadece bende mi iyi etki gösterdi? Genişletmek için tıkla... Bu sampuani ilk kez duydum. :) ama benim favori bitkisel sampuan markam otaci. :)
C cansucaCOM Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2015 4 1 34 12 Ekim 2015 Konu Sahibi cansucaCOM #3 N i c o m e d i a .!.: Bu sampuani ilk kez duydum. :) ama benim favori bitkisel sampuan markam otaci. :) Genişletmek için tıkla... Ben de Ebru Şallı'nın sayesinde görmüştüm 2. Kutuya başladım çok sevdim ☺
N i c o m e d i a .!.: Bu sampuani ilk kez duydum. :) ama benim favori bitkisel sampuan markam otaci. :) Genişletmek için tıkla... Ben de Ebru Şallı'nın sayesinde görmüştüm 2. Kutuya başladım çok sevdim ☺