Aksi mebbus garisi yekdane Kayıtlı Üye 12 Ekim 2007 3.946 3 316 Uşak 20 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Aksi #1 yumurta ve yogurt cirpilir,üzerine yag, un,kabartma tozu ve tuz ilave edilir ve karistirilir en son peynir ilave edilir söyle hafifce karistirilir. yaglanmis firin kabina bosaltilir,elle düzeltilir, üzerine susam serpilir, istege göre zeytinde koyabilirsiniz, önceden isitilmis firinda pisirilir. 180 derece. yagli kagitta pisirebilirsiniz.
yumurta ve yogurt cirpilir,üzerine yag, un,kabartma tozu ve tuz ilave edilir ve karistirilir en son peynir ilave edilir söyle hafifce karistirilir. yaglanmis firin kabina bosaltilir,elle düzeltilir, üzerine susam serpilir, istege göre zeytinde koyabilirsiniz, önceden isitilmis firinda pisirilir. 180 derece. yagli kagitta pisirebilirsiniz.
T tanrubeyf eski kk günlerini özlüyor Kayıtlı Üye 22 Kasım 2007 81 0 86 43 Kayseri 20 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Aksi #2 emeğine sağlık canım ben bir ara pek sık yapardım bu keki valla canım istedi şimdi malzemem olsa hemen kalkıp yapacak :roflol: bide bu malzemenin içine seven varsa birazcıkda dere otu eklese varya hımm enfes olur.
emeğine sağlık canım ben bir ara pek sık yapardım bu keki valla canım istedi şimdi malzemem olsa hemen kalkıp yapacak :roflol: bide bu malzemenin içine seven varsa birazcıkda dere otu eklese varya hımm enfes olur.
roseaysegul Guru Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 395 3 296 50 Diğer 20 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Aksi #3 gece gece benim de canim istedi ya
Aksi mebbus garisi yekdane Kayıtlı Üye 12 Ekim 2007 3.946 3 316 Uşak 8 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Aksi #4 tanrubeyf .!.: emeğine sağlık canım ben bir ara pek sık yapardım bu keki valla canım istedi şimdi malzemem olsa hemen kalkıp yapacak :roflol: bide bu malzemenin içine seven varsa birazcıkda dere otu eklese varya hımm enfes olur. Genişletmek için tıkla... olabilir tabi neden olmasin, ben bu sekilde yaptigim icin öyle tarif verdim, degisiklikler her zaman iyidir, ortaya farkli tatlar cikiyoryerimseniben
tanrubeyf .!.: emeğine sağlık canım ben bir ara pek sık yapardım bu keki valla canım istedi şimdi malzemem olsa hemen kalkıp yapacak :roflol: bide bu malzemenin içine seven varsa birazcıkda dere otu eklese varya hımm enfes olur. Genişletmek için tıkla... olabilir tabi neden olmasin, ben bu sekilde yaptigim icin öyle tarif verdim, degisiklikler her zaman iyidir, ortaya farkli tatlar cikiyoryerimseniben
haydeç Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2007 2.893 2 158 56 Sakarya 20 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Aksi #5 hımmmm güzel bir tarife benziyor.diyet yaptığım bu sıralarda olmadı şimdia.sama tarif defterime yazıcam
hımmmm güzel bir tarife benziyor.diyet yaptığım bu sıralarda olmadı şimdia.sama tarif defterime yazıcam
zeytin gxoxzlxux Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2007 4.084 4 0 36 İstanbul 20 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Aksi #6 bende bu tarife birasda ince doğranmış pırasa ekliyorum nefis oluyoo
zekk Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2008 52 0 86 Diyarbakır 20 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Aksi #7 paylaşımın için sağol en kısa zamanda deneyeceğim