- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağıt üzerinde evli olduğum ( ayrı yaşadığım, kağıt işlemleri başlamamıştı ) adam, istanbuldan getirdim diye cezerye getirmiş de ( tuzla dan) gelgör ki orda satışı yokmuş.
( şimdi niye akla gelir ki derseniz, izmirdeki flörtten ayrılıyoruz da ondan şüphelendim. )
Hahhahahahaha : )Çakalsınız ve haklısınız.:)
Poşetin içinde fatura varsa anlardınız. Bence faturayı cebinde cüzdanında vs bulmaya çalışın.
Yoksa da bence haklısınız bu herif başka bir yerde sürtmüş.
Kendisine de Ankara'dan b.kumu hediye ediyorum.(kurdeleli pakette)
Bilmiyorum, olsa ne olacakki, yatı katı var da onu mu alacağım elinden.offf kötü olmuşş... ee kağıt üzerinde hala evliyken aldatma sayılmıyo mu hukuken böyle bişey yok muydu ?
öyle olmuş :/Bilmiyorum, olsa ne olacakki, yatı katı var da onu mu alacağım elinden.
Seviyesizce buldum yaptığını .
aaa ciddi mi?Bilmem sayılır mı, aldatılmıştım zaten.
Kağıt üzerinde evliyiz sadece. Sayılıyorsa da çift oldu boynuzum.
Hahhahahahaha : )
Çok iyi olur : )
Daha neler göreceğim kimbilir, sabır, bitmemiş olacaklar...
Kağıt üzerinde evli olduğum ( ayrı yaşadığım, kağıt işlemleri başlamamıştı ) adam, istanbuldan getirdim diye cezerye getirmiş de ( tuzla dan) gelgör ki orda satışı yokmuş.
( şimdi niye akla gelir ki derseniz, izmirdeki flörtten ayrılıyoruz da ondan şüphelendim. )
Yok : )aaa ciddi mi?
ben de bir satış hilesi vs..var da o yüzden araştırıyorsun sandım.
Teşekkür ederim, yaşayacak görecek daha şeyler varmış.Ben Aydinda oturuyorum Aydinliyim bendeki numaralarını aradım Tuzla'da yok Tuğba. .Ama yardimci olabileceğim birsey varsa elimden geleni yaparım. ....0256 2440044
bn tuzlada oturuyorum cnm ufak bi arastirimMerhaba,
Birşey hakkında yalan söylendiğini düşünüyorum.
Tuzlada yaşayan KK üyeleri Tuzla Tuğba kuruyemiş dükkanı var mı, sarışı yapılıyor mu? ( tuğba cezerye & tuğba incir döneri )
Yardımcı olur musunuz?
Eğer Tuzla'da bu markanın satışı yapılmıyorsa baya baya yalan söylenip aptal yerine konuyorum demektir.
Şimdiden teşekkürler kızlar.
Geçmiş olsun canım, afiyetle ye.Kağıt üzerinde evli olduğum ( ayrı yaşadığım, kağıt işlemleri başlamamıştı ) adam, istanbuldan getirdim diye cezerye getirmiş de ( tuzla dan) gelgör ki orda satışı yokmuş.
Kim neyi alamamıştır, anlamadım : )Konuyu okuyunca alamamıştır hiçbir şey.
Şaşırdım vallahi.
Yok yemedim, çöpü boyladılarGeçmiş olsun canım, afiyetle ye.
Kim neyi alamamıştır, anlamadım : )