• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuzla'da Tuğba kuruyemiş satan yer

Sevil1103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
2.904
3.559
178
Merhaba,
Birşey hakkında yalan söylendiğini düşünüyorum.
Tuzlada yaşayan KK üyeleri Tuzla Tuğba kuruyemiş dükkanı var mı, sarışı yapılıyor mu? ( tuğba cezerye & tuğba incir döneri )

Yardımcı olur musunuz?
Eğer Tuzla'da bu markanın satışı yapılmıyorsa baya baya yalan söylenip aptal yerine konuyorum demektir.

Şimdiden teşekkürler kızlar.

Merhaba,
Birşey hakkında yalan söylendiğini düşünüyorum.
Tuzlada yaşayan KK üyeleri Tuzla Tuğba kuruyemiş dükkanı var mı, sarışı yapılıyor mu? ( tuğba cezerye & tuğba incir döneri )

Yardımcı olur musunuz?
Eğer Tuzla'da bu markanın satışı yapılmıyorsa baya baya yalan söylenip aptal yerine konuyorum demektir.

Şimdiden teşekkürler kızlar.
SOruna verilecek cevabım yok ne yazık ki ama konuyu çok merak ettim :KK14:

Ben de tuzladayim ama yeni taşındığım için tam bilmiyorum henüz buraları.

Olayi ben de merak ettim.
Ne tugba kuruyemis biliriiim ne tuzla ama tutamadim kendimi.

Kağıt üzerinde evli olduğum ( ayrı yaşadığım, kağıt işlemleri başlamamıştı ) adam, istanbuldan getirdim diye cezerye getirmiş de ( tuzla dan) gelgör ki orda satışı yokmuş.
( şimdi niye akla gelir ki derseniz, izmirdeki flörtten ayrılıyoruz da ondan şüphelendim. )

Kağıt üzerinde evli olduğum ( ayrı yaşadığım, kağıt işlemleri başlamamıştı ) adam, istanbuldan getirdim diye cezerye getirmiş de ( tuzla dan) gelgör ki orda satışı yokmuş.
( şimdi niye akla gelir ki derseniz, izmirdeki flörtten ayrılıyoruz da ondan şüphelendim. )

Zaten ayriliyorsan uzumu ye bagini sorma.
Boyle bir sey beklemiyordum altindan.
Kolayliklar dilerim.

Ben de çok farklı bir şey bekliyordum.
Üzüldüm.

Back