- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Yagmur8991
arkadaşlar henüz yeni hamile olduğumu öğrendim ve doktora gidip durumunu öğrenmem lazım pendik veya tuzla civarı en iyi kadın doğum doktoru tavsiyenize ihtiyacım var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canım seninde bebisin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle, ben o kadını internetten araştırırken buldum yorumlar çok iyi yöndeydi aradım asistanı boş günü olmadığını sabahtan oraya gidip randevu için kayıt actirmam gerektiğini kayıt için bile 4 5 saat beklemek gerektiğini söyledi bana iyi günler deyip kapattım napiyim kadın çok yoğunmuşMerhaba canim ben 3 aylik hamileyim ve sana onerecegim en iyi doktor ve hastane pendik yüzyil hastanesi neslihan şeker bende onda muane oluyorum ve inanilmaz iyi bir bayan guzel motive ediyor guzel ilgileniyor hayirli olsun canm
Teşekkürler canım bi yakinimiz remedy hastanesinde uzay hanıma gitmemi önerdi ona bi bakicam çok memnun kendisiPendik de bölge hastanesi var mustafa bey ben gebelik düşünüyorum öncesinde kontrollerim için oraya gittik bende eşimde çok beğendik çok ilgili bir doktor senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu bir görüşte konuşmayla anlıyor hastaneye gezdik güzel fiyatlar çok uçuk değil kadın doğum bölümü odaları güzel
merhaba sizdemi kaynarcada oturyorsunuzTeşekkürler canım bi yakinimiz remedy hastanesinde uzay hanıma gitmemi önerdi ona bi bakicam çok memnun kendisi
Naptn cnm epey oldu yazmayali ama bi soruyum hastaneyi hamileliği bebisi naptn cinsiyeti öğrendinmi
Merhaba canım hastane tuzlada gisbir hastanesine gidiyorum Ferda hanım doktorum memnunum ondan , bebisim iyi Allaha şükür oğlan olucakmisNaptn cnm epey oldu yazmayali ama bi soruyum hastaneyi hamileliği bebisi naptn cinsiyeti öğrendinmi
Hayır canım tuzladayimmerhaba sizdemi kaynarcada oturyorsunuz
Canm allah saglik versin oğlunla sana iyi doktor buldgna sevindim cnm saglikla kucagina al inşallah cnm bende bebegime gun sayıyorum 1 ayimiz kaldi kizimla inslalh bakalm ne oluck:)Merhaba canım hastane tuzlada gisbir hastanesine gidiyorum Ferda hanım doktorum memnunum ondan , bebisim iyi Allaha şükür oğlan olucakmissen ne yaptın tatlım
Sağol canım amin Allah sizede sağlık versin seninde çok az kalmış umarım doğumun çok iyi geçer kızına sağlıcakla kavusursun :)) mutlu günlerCanm allah saglik versin oğlunla sana iyi doktor buldgna sevindim cnm saglikla kucagina al inşallah cnm bende bebegime gun sayıyorum 1 ayimiz kaldi kizimla inslalh bakalm ne oluck:)
Tsk ederim yagmur annecik senin kac ayin kaldo bn hala ayni doktor ayni hastane devamSağol canım amin Allah sizede sağlık versin seninde çok az kalmış umarım doğumun çok iyi geçer kızına sağlıcakla kavusursun :)) mutlu günler
Kuzum benimkide kasımda gelicek ins 7. Aya girdik daha yeni,bende doktorum dan memnumun seninkine gitmek isterdim ama çok yoğun kısmet boyleymisTsk ederim yagmur annecik senin kac ayin kaldo bn hala ayni doktor ayni hastane devam
Yagmurcummm mesajini yeni gordum.nirmal dogum yaptm ve suan 3 ayimiza girdik :)-MinikAnnecik- doğum şeklin bellimi nasıl yapcan