• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuzla veya pendikte kadın doğum doktoru önerisi ??

Yagmur8991

Aktif üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
4.935
4.445
133
arkadaşlar henüz yeni hamile olduğumu öğrendim ve doktora gidip durumunu öğrenmem lazım pendik veya tuzla civarı en iyi kadın doğum doktoru tavsiyenize ihtiyacım var...

Merhaba canim ben 3 aylik hamileyim ve sana onerecegim en iyi doktor ve hastane pendik yüzyil hastanesi neslihan şeker bende onda muane oluyorum ve inanilmaz iyi bir bayan guzel motive ediyor guzel ilgileniyor hayirli olsun canm

Merhaba canim ben 3 aylik hamileyim ve sana onerecegim en iyi doktor ve hastane pendik yüzyil hastanesi neslihan şeker bende onda muane oluyorum ve inanilmaz iyi bir bayan guzel motive ediyor guzel ilgileniyor hayirli olsun canm
Tesekkur ederim canım seninde bebisin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle, ben o kadını internetten araştırırken buldum yorumlar çok iyi yöndeydi aradım asistanı boş günü olmadığını sabahtan oraya gidip randevu için kayıt actirmam gerektiğini kayıt için bile 4 5 saat beklemek gerektiğini söyledi bana iyi günler deyip kapattım napiyim kadın çok yoğunmuş

Pendik de bölge hastanesi var mustafa bey ben gebelik düşünüyorum öncesinde kontrollerim için oraya gittik bende eşimde çok beğendik çok ilgili bir doktor senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu bir görüşte konuşmayla anlıyor hastaneye gezdik güzel fiyatlar çok uçuk değil kadın doğum bölümü odaları güzel

Pendik de bölge hastanesi var mustafa bey ben gebelik düşünüyorum öncesinde kontrollerim için oraya gittik bende eşimde çok beğendik çok ilgili bir doktor senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu bir görüşte konuşmayla anlıyor hastaneye gezdik güzel fiyatlar çok uçuk değil kadın doğum bölümü odaları güzel
Teşekkürler canım bi yakinimiz remedy hastanesinde uzay hanıma gitmemi önerdi ona bi bakicam çok memnun kendisi

Merhaba canım hastane tuzlada gisbir hastanesine gidiyorum Ferda hanım doktorum memnunum ondan , bebisim iyi Allaha şükür oğlan olucakmis :anneadayı: sen ne yaptın tatlım
Canm allah saglik versin oğlunla sana iyi doktor buldgna sevindim cnm saglikla kucagina al inşallah cnm bende bebegime gun sayıyorum 1 ayimiz kaldi kizimla inslalh bakalm ne oluck:)

Canm allah saglik versin oğlunla sana iyi doktor buldgna sevindim cnm saglikla kucagina al inşallah cnm bende bebegime gun sayıyorum 1 ayimiz kaldi kizimla inslalh bakalm ne oluck:)
Sağol canım amin Allah sizede sağlık versin seninde çok az kalmış umarım doğumun çok iyi geçer kızına sağlıcakla kavusursun :)) mutlu günler

Valla yeni gördüm coktan dogum olmustur herhalde allah analı babalı büyütsün ben de 6-7 ay evvel dogum yaptım fırsat bulamıyor insan benim dogumu da marmara üniversitesi pendik hastanesinde dr cihan karadag hoca yaptırmıstı çok memnun kaldık ben bayan doktor tercih eden biriydim ama kendisi ön yargımı kırdı.. Şimdi tuzlada okan üniversitesi açılmış kendisi de orda 2. Bebege insallah okanda dogururum

Back
X