• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüzdev ve wisc 4 testi

Evrence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
668
1.218
33
Merhabalar,

Tüzdev hakkinda bilgisi olan ve bu vakifta wisc 4 testi vb. başka bir test yaptiran oldu mu aranizda.Teşekkürler

Okulda bir program uygulanacak, o yuzden test sonucuna programa uygun seviyede cikan cocuklar dahil edilecek.Bilsem gibi düşünün
Onu diyecektim bende, eğer varsa o tarz bir durum vakıflardan ziyade bilseme yönlenin. Özel kurumların yaptığı zeka testlerinin çok geçerli güvenli olduğunu pek düşünmüyor uzmanlar. veya ram'a yönlendirme yapsın okul ram zaten güncel testi uygular.

Onu diyecektim bende, eğer varsa o tarz bir durum vakıflardan ziyade bilseme yönlenin. Özel kurumların yaptığı zeka testlerinin çok geçerli güvenli olduğunu pek düşünmüyor uzmanlar. veya ram'a yönlendirme yapsın okul ram zaten güncel testi uygular.
Bilsem sinavina katilacagiz kismetse.Bu program icinde dusunme asamasindayim henuz.Cok tesekkurler bilgi icin

Merhaba bahsettiginiz testi bu konuda egitim almis cocuk gelişim uzmanlari pedagoglar da yapiyor. Bilsem zeka testi yapmiyor. Tablet sinavi sonrasi Rehberlik Arastirma Merkezi uzmanlari yapiyor. Tanilanmis cocuklar Bilsem de egitim alir.

Back