fulyainci Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2017 5 0 58 28 Eylül 2017 Konu Sahibi fulyainci #1 İyotlu billur tuz kullanıyorum tabakdaki tuza limon sıkınca rengi koyu mavi laciverte yakın bir renk aldı neden olduğunu bilen varmı acaba
İyotlu billur tuz kullanıyorum tabakdaki tuza limon sıkınca rengi koyu mavi laciverte yakın bir renk aldı neden olduğunu bilen varmı acaba
CitlembiK Bir kalbe girmek nasip, kalmak marifet... Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 3.705 1.994 29 Eylül 2017 Konu Sahibi fulyainci #2 Neden mavi olduğunu bilmiyorum ama rafine tuz kullanmayın. Sağlığınız için, kaya tuzu yada deniz tuzu kullanmanızı öneririm.
Neden mavi olduğunu bilmiyorum ama rafine tuz kullanmayın. Sağlığınız için, kaya tuzu yada deniz tuzu kullanmanızı öneririm.
Ssedmikraska Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2011 1.805 1.719 1 Kasım 2017 Konu Sahibi fulyainci #3 Yurtta kaldigimiz zamanlarda yurt efsaneleri icerisinde, tuzun rengi degisiyorsa o tuzun icinde şap vardir, olayı da vardi aklinizda bulunsun.
Yurtta kaldigimiz zamanlarda yurt efsaneleri icerisinde, tuzun rengi degisiyorsa o tuzun icinde şap vardir, olayı da vardi aklinizda bulunsun.
C coffeex svihs:)) Kayıtlı Üye 2 Aralık 2013 478 1.091 21 Aralık 2017 Konu Sahibi fulyainci #4 Limonunuzdaki meyve şekeri(fruktoz/nişasta vs.) İyotla karşılaşınca mavi mor renk alır. Doğal kimyasal tepkimeye yani. Şeker varlığı tespit ayıracağı iyottur çünkü
Limonunuzdaki meyve şekeri(fruktoz/nişasta vs.) İyotla karşılaşınca mavi mor renk alır. Doğal kimyasal tepkimeye yani. Şeker varlığı tespit ayıracağı iyottur çünkü