Tuz lambası

biz evimizde çocukların odasında kullanıyorum sağlıkları için çünkü 2 çocuğumda alerjik astım.tabi yanısıra düzenli kullandıkları ilaçları var odada yün ve peluş bulundurmuyoruz daha doğrusu evde bulundurmuyoruz birde toz kaçırmayan elektrik süpürgesi...fayda gördüm mü diye sorarsanız ben fayda gördüğümü düşünüyorum:nazar::nazar:

allah yavrunuza şifa versin.
ben de zamanında alerjik astım hastalığıyla savaştığım icin sizi cok iyi anlayabiliyorum.

cok şükür kurtuldum yaşam şeklime oldukca özen göstererek. :nazar:
artık o kortizon dolu astım ilaclarını kullanmıyorum:KK8: darısı başınıza.
umarım biran önce tamamen kurtulur evladınız... :26:

biz evimizde çocukların odasında kullanıyorum sağlıkları için çünkü 2 çocuğumda alerjik astım.tabi yanısıra düzenli kullandıkları ilaçları var odada yün ve peluş bulundurmuyoruz daha doğrusu evde bulundurmuyoruz birde toz kaçırmayan elektrik süpürgesi...fayda gördüm mü diye sorarsanız ben fayda gördüğümü düşünüyorum:nazar::nazar:

nerden aldınız peki :44:

allah yavrunuza şifa versin.
ben de zamanında alerjik astım hastalığıyla savaştığım icin sizi cok iyi anlayabiliyorum.

cok şükür kurtuldum yaşam şeklime oldukca özen göstererek. :nazar:
artık o kortizon dolu astım ilaclarını kullanmıyorum:KK8: darısı başınıza.
umarım biran önce tamamen kurtulur evladınız... :26:
antıstaminik montelukast sodyum inhaler ilaç adı yazmadım da içeriklerini yazdım 5 senedir kullanıyor ara vererek siz nasıl atlattınız

Allah bagislasin.
İkiside mi astım hastası?
İkisine de ilac kullanıyor musunuz?

büyük kızım 6 senedır aralarda ara vererek tedavı oluyor oğlum ara ara durumuna göre 1ay sıngulaır kullanıyor tam teşhis koymadılar hışırtılı çocuk deniliyor testten sonra kesin teşhis ve tadavi...bende evde önlemler ve duyduğum işte tuz lambası gibi alternatıflerı uygulamaya çalışıyorum:KK6::KK6:

büyük kızım 6 senedır aralarda ara vererek tedavı oluyor oğlum ara ara durumuna göre 1ay sıngulaır kullanıyor tam teşhis koymadılar hışırtılı çocuk deniliyor testten sonra kesin teşhis ve tadavi...bende evde önlemler ve duyduğum işte tuz lambası gibi alternatıflerı uygulamaya çalışıyorum:KK6::KK6:

Tum sorularima cevap verdiginiz icin tesekkurler Ozel mesaj hakkım dogunca size yazacağım merak etmeyin...

ben de var bu lambadan ama yararı oluyor mu bilmiyorum odamda duruyor öyle

faydasını bilemem de otantik bir aksesuar olması hoş :KK9: eşim bekarken 6 yıl kullandım bir fayda gördüm bilmiyorum sonra arkadaşıma hediye ettim dedi :KK9:

Son düzenleme:
son zamanlarda iyice yaygınlaştı.
aslında ben obje olarak almayı düşünüyorum da keşke faydasıda olsa. sahteleri satılmasa
kaktüs ve temel reis yalanı gibi olmasın bu da :KK70:

Dehşet süper bişey. Bende alerjik astım var aldım bir tane baktım o odada öksürüğüm nefesim rahatlıyor. Diğer odalarıma da aldım. Eski yıllardaki rapor tarihlerine bakıyorum bu sene 2 ay geçti çok rahatsızlığım kalmadı. Ayrıca odada oluşan nefes nem gibi kokuları inanılmaz yok ediyor. Dağ havası gibi. Tavsiye ederim. Yalnız odanın boyutu ve taşın doğal yapısının bozulmamış olması yani işlemden geçmemiş olması önemli...

X