• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyü döküp azaltan kremleri kullananlar deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar olay adında bir kozmetik markası var biliyorsunuz ürünlerini ara sıra kullanırım ve gerçekten de iyidir yüz için acısız tüy dökücü çıkarmış anladığıma göre henüz türkiyede yok olay in ingilizce sitesinde gördüm.Videolarda var amazonda 20$'a satılıyor hani gerçekten acısız tüy döküyorsa iyi ve bana göre ucuz bir şey.Resminide koyiyim.
Ayrıca youtube da bir bayan bütün bir yüzüne uyguluyor.Yazarsanız çıkacaktır karşınıza.
olay-hair-removal.jpg

bu olay in ürünü tüy dökücü ama azaltma etkiside varmı? jetli senin kullandıgın marvel clean nasıl sonuclar verdi azalttımı acaba bir arkadas kullanmayı bırakms ama artma fln olmamıstı sende oldumu jilet etkisi gibi yoksa tüyler azaldımı kullandıktan sonra?

bu olay in ürünü tüy dökücü ama azaltma etkiside varmı? jetli senin kullandıgın marvel clean nasıl sonuclar verdi azalttımı acaba bir arkadas kullanmayı bırakms ama artma fln olmamıstı sende oldumu jilet etkisi gibi yoksa tüyler azaldımı kullandıktan sonra?

vallaha hiç bir fikrim yok beni çeken tarafı acısız bir şekilde tüyleri alıyor olması,ama epilasyon etkis gösterdiğinden azaltabilir bence

benım bu ürünü kullanışımın 3. seansı. dedıgı gıbı 15 gün aralıklarla degıl 1 hafta aralıklarla kullandım. tabiikide başta ınanmayarak. yüz bölgem yanlış epılsayondan dollayı mayduna dönmüştü moralım çok bozuktu. ılk kullandıgımda diger tüy dökücü kremler gıbı tüylerım gıtmedı. kendı kendıme küfrü bastım tabiiki. olan tüyü bıle almıyorsa dıye. 2-3 gün sonra tüylerın döküldüğünü farkettım. yanı yaptıgınız gün tuyler kalıyor ama cansızlaşıyor canırım öldürüuor. bugün 3. deneyışım. (3. haftam) ve hıç tüy kalmadı desem yerıdır. vücur ıçın olanını da aldım aynı etkidee. ben gayet memnunum. sadece kullanır kullanmaz var olan bıle gıtmedı dıye umutsuzluk yapmayın.

Back