ben çocukluğumda 3-4 yıl bioder kullanmıştım bıyıgımı alınca sürmüştüm ama hç etki etmemişti. annemde çok meraklı bu konuda nanenin kılı azalttığını duydu epilasyon sonrası nane sürerdiama yine sonuç yokk şu kıla bi çözüm bulamadılar
ben epilixir kullanıyorum. ilk başta tereddüt ettim tabi ama arasıra bedava numune dağıtıyorlardı. o şekilde başladım ve devam ettim. şuan o kadar az ve güçsüz ki alırken acı bile hissetmiyorum.[/QUO
cidden sizin adınıza çok sevindim. koluma bacağıma geçince bende deniyim o zmaan epilixiri. ne kadar süree kullandınız acaba?
ben epilixir kullanıyorum. ilk başta tereddüt ettim tabi ama arasıra bedava numune dağıtıyorlardı. o şekilde başladım ve devam ettim. şuan o kadar az ve güçsüz ki alırken acı bile hissetmiyorum.
yo hayır benm bahsettiğim kremler tüy almaya gerek kalmadan srülüyor.hem tüyü döküyor hemde çıkış süresini uzatıyor.normal tüy dökücüden farklı yani.şimdilik memnunum aslında . bırakınca tüyler eski haline dönmez umarım.yoksa bağımlı olcam başka çare yokbu arada kremleri tüyleri aldıktan sonra sürüyorsunuz değilmi yani diğer türlü işe yaramıyor diye biliyorum. ama bak karınca yumurtası yağı biraz geciktiriyor tüyün çıkma süresini
arkadaşlar marvelclean yüz için olanını da denedim .yüzüm yumşacık oldu tavsiye ederim 2.seanstayım.öle jilet gibide çıkarmıyor tüyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?