• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyü döküp azaltan kremleri kullananlar deneyimlerimizi paylaşalım

jetli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
71
0
36
Ankara
böyle bir konu açıldımı bilmiyorum.daha önce açıldıysa şimdiden özür dilerim.
konu başlığındada bahsettiğim gibi tüy dökücü ve azaltıcı kremler var.hemde bazıları çok etkili.ama karar veremiyorum aralarında.
yakın zamanda bi tanesini denemeliyim dedim .marvelclean aldım.10 gün oldu tüyler hala yok.aslında güzel bi krem ama çok kaşındırdı ve kızarttı.
eğer dedikleri gibi etkiliyse yan etkilerine razıyım.tabi çok iyi sürmek gerekiyor.maskee gibi kaplamak.eğer yanlış bi sürüm yaparsanız tüyler kırılıyor.
kısacası herkes bölyle kremlerle yaşadığı deneyimi paylaşsa; birbirimiizze fikir versek nasıl olur?:16:
piyasadaki etkili ürünler: marvel clean(body clean ile aynıymış),planta pura,naturaderm bunlardan memnun kalındığı söleniyor.
birde şu kremler var: la perle,lana ,ışık,dermology,sandex
deneyimlerinizi ve fikirleriniz bekliyorum :3:

benm konuyu kimse sallamıyor:52:ben yinede konumu güncel tutym bari:34:
hala marvelclean kullanıyorum ama sanki kıllar batık gibi*niye böle oldu aacaba??

forum tüysüzlerle dolu demekki:)))
ben ağdacıyım annemm kremler beni kesmiyo ...en sağlıklısıda çamsakızı diye düşünüyorum.kremleri pek sağlıklı bulmuyorum

bende zaten sırt göbek o tür yerler vuruyorum kremi .çok kıllıyımda aklıma başka çözüm gelmedi.hormon bozukluğuda yok kaderimde kıllı olmakta varmış:52:

ben çocukluğumda 3-4 yıl bioder kullanmıştım bıyıgımı alınca sürmüştüm ama hç etki etmemişti. annemde çok meraklı bu konuda nanenin kılı azalttığını duydu epilasyon sonrası nane sürerdi :1: ama yine sonuç yokk şu kıla bi çözüm bulamadılar :41:

ben çocukluğumda 3-4 yıl bioder kullanmıştım bıyıgımı alınca sürmüştüm ama hç etki etmemişti. annemde çok meraklı bu konuda nanenin kılı azalttığını duydu epilasyon sonrası nane sürerdi :1: ama yine sonuç yokk şu kıla bi çözüm bulamadılar :41:

ben artık bitmesini geçtim azalsalar bari o da yok.vücudumda kılsız tüysüz bi yer yok.kremide koluma bacağıma denemedim çünkü sırtımdan göbeğimden fırsat olmadı:61: bende bi umt işte deniyorum kremleri:18:

ben epilixir kullanıyorum. ilk başta tereddüt ettim tabi ama arasıra bedava numune dağıtıyorlardı. o şekilde başladım ve devam ettim. şuan o kadar az ve güçsüz ki alırken acı bile hissetmiyorum.

bu arada kremleri tüyleri aldıktan sonra sürüyorsunuz değilmi yani diğer türlü işe yaramıyor diye biliyorum. ama bak karınca yumurtası yağı biraz geciktiriyor tüyün çıkma süresini:64:

ben epilixir kullanıyorum. ilk başta tereddüt ettim tabi ama arasıra bedava numune dağıtıyorlardı. o şekilde başladım ve devam ettim. şuan o kadar az ve güçsüz ki alırken acı bile hissetmiyorum.[/QUO
:53: cidden sizin adınıza çok sevindim. koluma bacağıma geçince bende deniyim o zmaan epilixiri. ne kadar süree kullandınız acaba?

ben epilixir kullanıyorum. ilk başta tereddüt ettim tabi ama arasıra bedava numune dağıtıyorlardı. o şekilde başladım ve devam ettim. şuan o kadar az ve güçsüz ki alırken acı bile hissetmiyorum.

ne kadar süre kullandın canım ve fiyatı nekadar?

bu arada kremleri tüyleri aldıktan sonra sürüyorsunuz değilmi yani diğer türlü işe yaramıyor diye biliyorum. ama bak karınca yumurtası yağı biraz geciktiriyor tüyün çıkma süresini:64:
yo hayır benm bahsettiğim kremler tüy almaya gerek kalmadan srülüyor.hem tüyü döküyor hemde çıkış süresini uzatıyor.normal tüy dökücüden farklı yani.şimdilik memnunum aslında . bırakınca tüyler eski haline dönmez umarım.yoksa bağımlı olcam başka çare yok:9:

söylmeyi uunutmuşum karınca yumurtası yağı da denedim de bi işe yaramadı bende :19: yinede tavsiyen için teşekür ederim.:16:

Son düzenleme:
arkadaşlar marvelclean yüz için olanını da denedim .yüzüm yumşacık oldu tavsiye ederim 2.seanstayım.öle jilet gibide çıkarmıyor tüyleri

arkadaşlar marvelclean yüz için olanını da denedim .yüzüm yumşacık oldu tavsiye ederim 2.seanstayım.öle jilet gibide çıkarmıyor tüyleri

jetli ya bisey sormak istiyorum bende almak istiyorum bu ürünü ama fazla yorum yok sen hala devam ediomusun nasıl gidio suanda yoksa bıraktınmı bu ürünü kullanmayi bende bosuna almak istemedim deneyenlere sormadan

arkadaslar bu ürünü marvel cleani baska kullanan varmi olumsuz yorumu olan varmi yani hani benim tüylerimi artırdı dien varsa almicam cnk ama azda olsa azaltiosa gerçekten almak istiorm lütfen kullananlar yada duyanlar yorum yapabilrmi denemek istiorm ama bi yorum alsam onceden kullananlardan süper olcak

Sonuç HÜSRAN !!!!

Evet arkadaşlar,benim için bir hüsran daha oldu ve 74 tl yi resmen çöpe attım.. Hiç bir faydasını görmedim.1 şişe bitti ama gelin görün ki ne incelme ne azalma,hatta sanki azdılar daha çok..epilasyon aleti ile alın diyolar,daha çok kazık gibi oldu tüylerim.Artık kimse düşmesin böyle tuzaklara, ZERRE KADAR FAYDASI YOK !

bu ürünlerden birini kullanmayı düünüyorum halla arastırma içindeyim suan epilamor kullanıyorum bır faydasını görmedım ... aktardan nature face aldım bıdahakı tuylerı alısta onuda deneycegım.. benımkısı umut dunyası kıla tüye yedırmedıgım para kalmadı suana kadar bır ev alırdım kendıme :)

Eklentiler

• $veniza-tuy-azaltici-exstra_[1].png
    $veniza-tuy-azaltici-exstra_[1].png
    61,7 KB · Görüntüleme: 170
  • $525547_151437588315504_100003477906321_183857_2020118443_n[1].jpg
    $525547_151437588315504_100003477906321_183857_2020118443_n[1].jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 135
ben capilex aldım dudak üstü ve kaşlarımda kullanıyorum.4-5 gün oldu başlayalı daha yeni ama sonuçları yazarım.

Back