Öyle ama jileti hiç kullanmazdım daha yeni kullanmaya başladığım halde hemen fark etti tüylerimi çoğaltıp kalınlaştırdı. Alternatif metotlar arayışındayımJilet kullanıyorum ben de. Önceden ağda kullanıyordum ama sivilce ilacı döneminde bıraktım, beklemek de zorlardı evlilik sonrası beni rahat edemezdim. Şimdi yine biraz çıkmasını bekliyorum diğer türlü kaşıntı oluyor ama en azından ağda kadar beklenmiyor.
Lazer ve iğneli epilasyonla tamamen kurtuldum. Her yerim tertemiz, tüysüz. Ağdaya alerjim var veya cildim çok hassas sanırım, her yerim kalkıyor sivilceleniyor ve bir sürü batık oluyordu. Epilatörler zaten batık yapma makinesi adeta. Ben de durmadan jilet yapardım.
Tüm vücut mu yaptırdınız?Lazer ve iğneli epilasyonla tamamen kurtuldum. Her yerim tertemiz, tüysüz. Ağdaya alerjim var veya cildim çok hassas sanırım, her yerim kalkıyor sivilceleniyor ve bir sürü batık oluyordu. Epilatörler zaten batık yapma makinesi adeta. Ben de durmadan jilet yapardım.
Çünkü yeni çıkmaya başlamış tüyler eldivenle alınmıyordu. Evlendikten sonrada uzamasını beklemediğim için jilete başvurdumEldivenle incelttiğiniz kılları niye jiletlediniz ki?
Uzayan tüy rahatsız etmez de uzayan jiletlenmiş kalın kıl rahatsız eder hep
Evet tüm vücut yaptırdım. Bacaklarda koltuk altında lazerden kalanlar olduğu için o bölgeler iğneliyle uzun sürmedi.Tüm vücut mu yaptırdınız?
Ben on sene evvel lazer yaptırdım. Benim yaptırdığım merkez kapandı. Esteclinica idi ve Beylikdüzü’ndeydi. Çok memnun kaldım işlemlerinden, beni büyük bir yükten kurtardılar. Bir de Özel Medilife denemiştim, Beylikdüzü’nde bir hastane burası, asla tavsiye etmem.Istanbulda yaşayan varsa lazer mekan öneriniz var mı?
Teşekkür ederimBen on sene evvel lazer yaptırdım. Benim yaptırdığım merkez kapandı. Esteclinica idi ve Beylikdüzü’ndeydi. Çok memnun kaldım işlemlerinden, beni büyük bir yükten kurtardılar. Bir de Özel Medilife denemiştim, Beylikdüzü’nde bir hastane burası, asla tavsiye etmem.
Ben de doğumdan önce lazere gidiyordum doğumdan sonra jilete başladım gene. Lazerle de bitmemişti benimki. Şu an aynen eski haline döndüVe birinden şöyle birsey duydum. Epilasyonda vücut lazere karşı bağışıklılık sagliyorMuş. Kanser olursan eğer vücut kemoterapiyi kabul etmiyormus lazer tedavisini yani kabul etmiyorum vücut alışık olduğundan. Bilgisi olan buna açıklık getirebilir mi? Çok gitmek istiyorum ama şu muhabbet aklıma takılıp duruyor
jiletten devam ya hem pratik hem etkiliMerhabalar hanımlar.
Evlenmeden öncesine kadar bacaklarımı ağda ile bikini bölgesi ve koltuk altımı latex eldiven ile alırdım. Ancak evlendikten sonra tüm alışkanlıklarım tepetaklak oldu. Bu sefer tüylerim çıkmaya başladığı anda almaya başladım bu yüzdende eldiven ve ağda ile alınmadığından jilete başladım. Ve jilet tüy köklerimi kalınlaştırıp çoğalttı. Lazer epilasyon için şuan gidemem. Siz neler yapuyorsunuz. Yaptığınız yöntemler kullandığınız ürünler nelerdir? Bana neler önerirsiniz?
(Epilasyon makinesi kullanmıştım ancak kıl köklerimde batık oluşturuyor. Tüy dökücü kremide kullanmıştım hiç beceremedim beğenmemiştim)