• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerin yaşamınızdaki etkileri nasıl?

ben biraz fazla şanslıyım galiba, sevgilim hiç sıkntı etmedi bu konuları. ağdaya gidiyorum deyip evden çıktığım ya da yaa girme banyoya ağda yapıyorum falan diye kovaladığım oluyor bazen. ben ondan fazla takıyorum açıkçası. onunsa umrunda değil, hepimiz insanız bilmiyor muyum sanki? hepi topu kıl abartıyorsun diyor. bu aralar en büyük merakıysa ben bacaklarımı kollarımı falan alırken beni izlemek, acı çekmemden hoşlanıyormuş. bazen de gitmiyor musun sen bu hafta kuaföre falan diye ufaktan laf sokuyor. ben de fazla tüylü sayılırım. sakal gibi sert sert olmasa da yüzümde var, hatta arada bir iki tel sertler de çıkmaya başladı bu ara. karnımda falan var. elimden geldiğince ağda yapmaya dikkat etmeye çalışıyorum ama insan her zaman da dört dörtlük olamıyor bazen kısalar gelmiyor, uzamasını beklemek gerekiyor. hep özenmişimdir her gün etek şort giyebilen kızlara.

hele benim eşim erkek kuaförü kıla tahamülü yok adamın.dalga geçer resmen.inan bende bıkanlardanım.son çözüm epilasyonmu yaaaaaaaaaaa

bu kadar aşırı bir problemin varsa eşin evlenmeden önce illa ki fark etmiştir...

sorun etmek şimdi mi gelmiş aklına? eşin kendine baksın doğuştan pir-i pak kaymak sanki :19:

şu erkeklere ciddi anlamda gıcık oluyorum... ne sanıyolar kendilerini, ne olursa olsun adam gibi adam eşim dedigi kadını böle uzmemeli kıldan tuyden meselelerden

nası iş bu anlamıyorum yaaa... dikkat etmek icin elinden geleni yaptıgın halde illaki olcagı zamanlar durumlar olur ki seninki sanırım rahatsızlık

doktora gitmeyi falan denedin mi?

her yerine ağda yaptırsan onceki sayfalarda yaptırdıgını soleyenler olmus? ya da sarartabilirsin

doktora gıttım lazeri onerdı ama tum vucud çok pahalı bıde 7 seans surerse oldukça sıkıyor yenı evlı oldugum için soyleyemıyorum bır kere istedim çok kızdı nişanlıyken gıtmıştm lazere ama bıtmeden evlendıgım için yarım bıraktım tek umuduma dışardan okuyup bir iş sahıbı olup kendı paramla kımseye muhtaç olmadan bu sorundan kurtulmak:50:

doktora gıttım lazeri onerdı ama tum vucud çok pahalı bıde 7 seans surerse oldukça sıkıyor yenı evlı oldugum için soyleyemıyorum bır kere istedim çok kızdı nişanlıyken gıtmıştm lazere ama bıtmeden evlendıgım için yarım bıraktım tek umuduma dışardan okuyup bir iş sahıbı olup kendı paramla kımseye muhtaç olmadan bu sorundan kurtulmak:50:

kendin için istemiyosun ki sonuçta niye kızıyo anlamadım

evliliğinin devamı için, cinsel yaşamın için bunu yapman lazım. eşine bu şekilde anlat, belki lazer yapmana izin verir.
ayrıca bütün vücuda lazer yaptırmana gerek yok. mesela bacaklarını kendn alabilirsin. onun dışındaki yerlere lazer yaptırırsın.

kusura bakma sinir oldum eşine ya..allah allah hem kötü hissettiriyo hem de çözüm yoluna gitmiyo..

benim nişanlım ayağımın üzerindeki birkaç TÜY ü görüp " epilasyon yapılırken ayağnn üstünü yapmıolar mı " die görüp soran bi insan :( vücudumda bazı bölgelere epilasyona gidiorm ama göbeğime gitmiorm .göbeğm bebek gbi desemde yalan olur :/ bu durum ilerde eşimin bna olan yaklaşımınıı etkiler mi ya :(

Mesele erkeklerin kıldan tiksinmeleri filan değil.Bence temizliğine özen gösteren her insan kadın-erkek farketmez o kılları düzenli olarak almalı.Hele bir de laf edenler var yok erkekler sanki çok mu temiz diye.Onlara mı bağlı sizin temiz olmanız?

İnsan kendisi için almalıdır o tüyleri,uzun zaman önce sağ kolum kırılmıştı o zaman bile tüylerimi aksatmadım ağdacıya gittim.O tüyler uzayınca acaip koku yapıyor,insan kendi kokusunu farketmese de çevresindekiler aşırı rahatsız oluyor.

O yüzden tüm kadınlara önerim,eşinizle ve ya sevgilinizle düzenli-güzel bir seks hayatı için değil kendi hijyeniniz için ihmal etmeyin tüylerinizi.

eşim hiç sıkıntı yapmadı bugüne kadar duymadım... kendisi de bi hayli tüylüdür çünkü :)) benim apoletlerim var aşkım sen rahatsız oluyo musun bunlardan çok mu çirkin diye kendisini sorgular :40: oysaki ben de öyle pürüpak bi bayan değilim. hatta vücudum baya bi tüylüdr tamamen alıyorum nerdeyse. ama çıkarken ister istemez rahatsuız hissediyorum kendimi sert oluyor çıkan tüyler dokundurmak istemiyorum kendme güvenimi etkiliyo ama eşimi etkilemiyo die düşünüyorum :1: lazere başladım genital ve bacak için. malum jilet vurdum onun için. seanslardan sonra jilet vurdğm için çok sinir bozucu çıkıyolar... 2. seans bitti hala öyle ciddi bi dökülme yok.. pes edicem sanırım

kılı tüyü sorun etmez eşim şükürki bende de öyle kıl falan pek bulunmaz zaten koltukaltımda saysan 10-15 kıl ya vardır ya yoktur, sadece özel bölge için lazere gidiyorum 1-2 seans sonra oda yok kısmetse ben şanslıyım galiba :)))))

geçen gece birlikte olduk tam o iş oldu üstünden attı beni ben sana demedımmi kıllarını al die dedi arkasını döndü oflayarak o kadar çok üzüldümki başka odaya gıdıp ağladım nefret ettım kendımden bazen boşanmayı bile düşünüyorum bu halım yuzunden benım tum vucudum berbat kıl sıvılce çatlak sarkma selilüt şişmanlık bazen kendımı ucube yaratık gıbı goruyorum aynanın karşına geçip soyunmuyorum çunki nefret edıyorum kendımden:43:
80 yaşındakı nınelerın vucudu bıle benden guzel inanın çok ama çok zor ben kendı vucuduma dokunurken tıksınırken eşimden ne bekleyebılırımki
lazer agda hiç biri çözümüm degl maddı durumum ii degl sadece dua edıyorum kurtulmak için :43:

Back