Tüylerin yaşamınızdaki etkileri nasıl?

ben en çok evli arkadaşların eşleriyle bu konuda nasıl diyaloglar yaşadıklarını merak ediyorum

tüylerim alınmaya yakın bir zamandaysa-bu süre 10-15 gün sürebiliyor-kendimi kötü hissediyorum açıksası hele bahar ve yaz mevsimindeysek. doğal olarak bu da benim günlük yaşantıma yansıyor. ama onları alınca kendimi bir tüy gibi hafif hissediyorum. kendime olan güvenim geri geliyor sanki diyebilirim. nedir bu tüylerden çektiğimiz ya offf. eşimle ilişkime gelince... bu konuda sağolsun hiç rahatsızlık duymuyor. tüylü de olsam tüysüz de bana yaklaşımı her zaman aynı aşkımın :asigim: çok şükür evliliğimde tüy-kıl meselesi yüzünden hiç sorun yaşamadım.

Of en merak ettiğim konu benim yüzümde de çıkıyor.Eşime yansıtmalımıyım yansıtmamalımıyım bilmiyorum.Sakal gibi değil ama alıyorum.Lazer vs... aldığımı söylemelimiyim filan bilmiyorum...

ay tatlm söleme bence madem farketmedi ne gerek var:)

benmde bu tüyler sorundu.üstelik bende evlenince napıcam diyenlerdendim.ama sir ağdaya başladım Allah razı olsun ondan pınar diye bi arkadaş önerdi.her yerime sir ağda uyguluyorum sonuç mükemmel

ya arkadaşlar bendede çok kıl var bıde yüzümde gogsumde bacak kol gobek heryer evlenemem bu halde mafoldumben bazen erkek kardeşim dalga geçiyor sakalın çıkmış abla diye :gitme: hatta geçenlerde dışarda kzlarla otururken bı kız geldı yanıma aa abla senın sakalın var dedı bıde karşımda genç erkekler var çok utandım senağlama ıyıkı sızı tanıdım artık sızın sayenızde sorunumu çözerim inş allah kımseye bole bişi yaşatmasın sagolun canlarım iyiki varsınızŞeniza.s.

canım bi doktora gittin mi sakalının çıkması bi hormon bozukluğundan kaynaklanıyor olablir ihmal etme önce tedavi ol sonra sir ağdayla ilgili yine bilgi veririz sanaopuyorumnanaktan

dudak üstünde tüyleri çok belli olan bayanlara dayanamıyorum yaa bi kadın olarak nasıl rahat olabilir yaaa delikafadulden valaa ewlenince nasıl olur bende çok merak ediyorum. nasıl rahat ederim diyeee bilmiyorumkismile

evlendım ve eşim rahatsız bu durumumdan yani belli oluyo ilişkiye konsantre olamıyo sertleşme sorununmu var deyınce sorun bende degıl dıyor bendemı sorun var deyınce evet dercesıne yuzume bakıp kalıyor ve arkasını donuyor çok mutsuzum kendımı ucube gıbı hıssedıyorum

arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim eşim bende tüy oldugunu bilmez...sürekli epilasyon yaparım ama hamile oldugumda falan görür belki şimdilik çok özen gösteriyorum

bikini bölgesindeki tüylermi eşini rahatsız eden? eger öyleyse sürekli temiz tutmaya çalış..yüzünde falansa madem rahatsızlılık duyuyor lazerle çözüm bulursun

arkadaslar evlenmeden önce bence bu sorundan kurtulun lazer kesin cözüm inanın cok rahatlıcaksınız

bikini bölgesindeki tüylermi eşini rahatsız eden? eger öyleyse sürekli temiz tutmaya çalış..yüzünde falansa madem rahatsızlılık duyuyor lazerle çözüm bulursun

epilasyonla bitebilecek kadar olsa dayanırım ama vücudumun her yeri kıl, agdayla bıle alsam haftada çıkıyor apilasyonla 2 gunde sıyahlaşmaya başlıyor kıllarla baş edecek gibi degil eşim çok rahatsız bu durumdan bazen kendımı ucube gıbı hissediyorum nefret ediyorum bu halimden 70 yaşındaki ninelerin bile vucuduna özenıyorum kılsız diye ne yapacagım bılmıyorum çok mutsuzum

bu kadar aşırı bir problemin varsa eşin evlenmeden önce illa ki fark etmiştir...

sorun etmek şimdi mi gelmiş aklına? eşin kendine baksın doğuştan pir-i pak kaymak sanki

şu erkeklere ciddi anlamda gıcık oluyorum... ne sanıyolar kendilerini, ne olursa olsun adam gibi adam eşim dedigi kadını böle uzmemeli kıldan tuyden meselelerden

nası iş bu anlamıyorum yaaa... dikkat etmek icin elinden geleni yaptıgın halde illaki olcagı zamanlar durumlar olur ki seninki sanırım rahatsızlık

doktora gitmeyi falan denedin mi?

her yerine ağda yaptırsan onceki sayfalarda yaptırdıgını soleyenler olmus? ya da sarartabilirsin

kızlar sir agda demişsniz.hangi marka kullanıyosunuz nerden bulucam bunu roll on seklınde olanlar ıyı olurmu bide cok yapış yapış oluyo onlar ya acı falan cekmıyomusnuz sırtımı aıyorum dyenler nasıl katlanıyosunuz o acıya

hemen hemen her yerde var marketlerde parfümerilerde sir ağda roll-onları ve çok da kullanışlılar ısıtıcı aldım kol bacak ne görsem alıyorum sonrasında yağıyla temizleyince de yapışkanlık da kalmıyor öyle çok da acımıyor bence gayet kullanışlı tavsiye ederim

erkekler acaba özenliler mi ki böyle kadınları üzüyorlar,, ne güzel demi hersey onların zevkleri için heran hazır olcak... evlenmicemm sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…