Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of en merak ettiğim konu benim yüzümde de çıkıyor.Eşime yansıtmalımıyım yansıtmamalımıyım bilmiyorum.Sakal gibi değil ama alıyorum.Lazer vs... aldığımı söylemelimiyim filan bilmiyorum...
ya arkadaşlar bendede çok kıl var bıde yüzümde gogsumde bacak kol gobek heryer evlenemem bu halde mafoldumben bazen erkek kardeşim dalga geçiyor sakalın çıkmış abla diye :gitme: hatta geçenlerde dışarda kzlarla otururken bı kız geldı yanıma aa abla senın sakalın var dedı bıde karşımda genç erkekler var çok utandım senağlama ıyıkı sızı tanıdım artık sızın sayenızde sorunumu çözerim inş allah kımseye bole bişi yaşatmasın sagolun canlarım iyiki varsınızŞeniza.s.
bikini bölgesindeki tüylermi eşini rahatsız eden? eger öyleyse sürekli temiz tutmaya çalış..yüzünde falansa madem rahatsızlılık duyuyor lazerle çözüm bulursunevlendım ve eşim rahatsız bu durumumdan yani belli oluyo ilişkiye konsantre olamıyo sertleşme sorununmu var deyınce sorun bende degıl dıyor bendemı sorun var deyınce evet dercesıne yuzume bakıp kalıyor ve arkasını donuyor çok mutsuzum kendımı ucube gıbı hıssedıyorum
bikini bölgesindeki tüylermi eşini rahatsız eden? eger öyleyse sürekli temiz tutmaya çalış..yüzünde falansa madem rahatsızlılık duyuyor lazerle çözüm bulursun
epilasyonla bitebilecek kadar olsa dayanırım ama vücudumun her yeri kıl, agdayla bıle alsam haftada çıkıyor apilasyonla 2 gunde sıyahlaşmaya başlıyor kıllarla baş edecek gibi degil eşim çok rahatsız bu durumdan bazen kendımı ucube gıbı hissediyorum nefret ediyorum bu halimden 70 yaşındaki ninelerin bile vucuduna özenıyorum kılsız diye ne yapacagım bılmıyorum çok mutsuzum
kızlar sir agda demişsniz.hangi marka kullanıyosunuz nerden bulucam bunu roll on seklınde olanlar ıyı olurmu bide cok yapış yapış oluyo onlar ya acı falan cekmıyomusnuz sırtımı aıyorum dyenler nasıl katlanıyosunuz o acıya