• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerin çıkmasını en çok geciktiren hangisi?

Tüylerin çıkmasını en çok geciktiren hangisi?

• Limon Suyu

OY: 8 42,1%
  • Avon Tüy Azaltıcı Losyon

OY: 1 5,3%
  • Karınca Yumurtası Yağı

OY: 5 26,3%
  • Turunç

OY: 1 5,3%
  • Diğer... (başlık altında belirtiniz)

OY: 4 21,1%

• Ankete Katılan
    19

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
Hemen hemen denemediğimiz hiç bir yöntem kalmadı. Bide sizin görüşlerinizi alıyım.

:kkk::kkk:

Canım bu yazdıklarından geciktirdiğini hiç görmedim sadece sir ağdanın azalttığını biliyorum o kadar bende neler yaptım ama nafile :(

slmlar, ben şu anda zırnık(hamamotu) kullanıyorum ama daha 1 kere yaptım tabi bişey söyleyemiycem.. ağdadan sonra uyguladm etkili olursa size söylerim.
bide kuzenim propa diye bi katalogtan bi ürün almış avon gibi katalogla satılıyo, ürünün adı L'rouge gibi bişeydi sanırım ablam yüzüne kullanıyomuş normalden geç çıkarttığını söyledi onunkiler azalırsa bende almayı düşünüyorum..
inşallah hepimiz bu konuda biraz rahatlarız..

slmlar, ben şu anda zırnık(hamamotu) kullanıyorum ama daha 1 kere yaptım tabi bişey söyleyemiycem.. ağdadan sonra uyguladm etkili olursa size söylerim.
bide kuzenim propa diye bi katalogtan bi ürün almış avon gibi katalogla satılıyo, ürünün adı L'rouge gibi bişeydi sanırım ablam yüzüne kullanıyomuş normalden geç çıkarttığını söyledi onunkiler azalırsa bende almayı düşünüyorum..
inşallah hepimiz bu konuda biraz rahatlarız..

zırnık kökünden almıyor, üstten alıyor ve sert çıkarıyor. ama çoğalma yapmıyor bunu biliyorum. denemiştimm vede çok kötü kokuyorr yaa uzun süre gitmiyor kokusu evi sarıyorr.

ewt kökünden almadığını biliyorum annem kızmıştı ztn kullanma demişti ama ben ağdadan sonra yaptım zaten daha çıkmaya başlamadılar bakalm ne olacak??
bide gerçekten çok kötü kokuyo foseptik çukuru gibi

ewt kökünden almadığını biliyorum annem kızmıştı ztn kullanma demişti ama ben ağdadan sonra yaptım zaten daha çıkmaya başlamadılar bakalm ne olacak??
bide gerçekten çok kötü kokuyo foseptik çukuru gibi

osuruk gibi kokuyor böyyy :33:

karınca yagı veya kremı etkılı her agdadan sonra kullanın kremını 2 kutu bıtırın. yagınıda cok fazla kullanmak gerekıo

Back