Tüylerimle başım dertte :(

tahlil yaptırdım ve hormonlarım normal çıktı, aile hekimimiz kadın doğum uzmanına yönlendirmişti. Normal görünüyor alabilirsin dedi. Ama ben öyle ağdaya fln başvurmak istemedim açıkçası. Bi de canım çok tatlı, her ay o acıya dayanamam diye düşünmüşümdür hep. Gerçi lazer de acı verebiliyor ama bir süre sonra bitme olasılığı yüksek. İnşallah bir iş sahibi olursam yapılacakların başında lazere gitmek var

Zaten istesem de alamıyorum kilo. 50ye varamadım hiç hayatımda. Ama şimdilik tek çare lazer ya da iğneli gibi görünüyor. Ama o kadar geniş bölgelerin acısına nasıl dayanılır bilmiyorum. Belki de sadece kalınları aldırıp diğerlerini bırakmak. Bunu ancak iyi bir uzmanla görüştükten sonra öğrenebileceğim. İnşallah kalıcı bir çözüm yolu buluruz:)

İyi günler Eski konulara bakıyordum da. Hala aktif olduğunuzu gördüm. Çare bula bildiniz mi sorununuza?

İyi günler Eski konulara bakıyordum da. Hala aktif olduğunuzu gördüm. Çare bula bildiniz mi sorununuza?

Çare belli de ben üşendim açıkçası tembellik yaptığım için bir türlü başlayamadın. Şimdi de hamilelikten dolayı ertelemek durumundayım. Önümüzdeki seneye kaldı artık

Çare belli de ben üşendim açıkçası tembellik yaptığım için bir türlü başlayamadın. Şimdi de hamilelikten dolayı ertelemek durumundayım. Önümüzdeki seneye kaldı artık
Hayırlı olsun Tebrik ederim. Hamileyken tüyler dökülür diyenler var. Belki ihtiyaç kalmaz yaptırmaya))

Merhabalar konu eski dert taze :) ne kadar da benzer sikayetlerimiz var tv de o tertemiz vucutlu kadinlari etrafimdakileri gorunce acaba kadın degil miyim diye dusunuyorum ben de . evliyim ben de esimden hala utaniyorum benden tiksinir mi acaba erkek gibi der mi acaba diye her gün düşünüyorum. Benim dogumdan sonra daha da artti suan goguslerim de bile tüyler var hormon bozuklugu yok dediler ama maymun gibi hissediyorum kendimi. Neyse hamile hamile kafanizi sisirmiyim ben sadece aktifligi gorunce dertlesesim tuttu :)

Konunuyu okudumda kilo ve kıllar hiç alakasız ben kaç kilo verdim hiç oynama olmadı lazer epilasyon çözüm oldu tedavide gördüm tabi

Konunuyu okudumda kilo ve kıllar hiç alakasız ben kaç kilo verdim hiç oynama olmadı lazer epilasyon çözüm oldu tedavide gördüm tabi
Sizinki hormon bozuklugundan kaynakli miydi ? Bana lazerdeki bayan cok ince tuyler buna yaparsam lazer daha da arttirir dedi yapmadı

Sizinki hormon bozuklugundan kaynakli miydi ? Bana lazerdeki bayan cok ince tuyler buna yaparsam lazer daha da arttirir dedi yapmadı
Hem kilo hem hormon bozukluğu vardı ilk zayıfladım sonra lazere gittim şuan yoklar çok inceyse evet benimkiler siyah makinenin görebilceği kadar belliydi

Hmm siz sansliymissiniz oyleyse . benim sari kahve tonlarinda ince ama kesinlikle belirginler bariz bir sekilde onu gectim diyelim ki görünmüyor ama yine de insan esinin eline pürüzlü pürüzlü tüylü tüylü bir ten degsin istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…