• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerimle başım dertte evlensem bu durumdan nasıl rahat ederim korkusu

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
33
Tüylerim çok hızlı uzuyor. Ağdayla alsam bile bir haftaya kalmadan çıkmaya başlıyor. Jiletle alınca zaten ertesi güne başlıyor. Ayrıca tüylerimi hangi yöntemle alırsam alayım bir iki gün içinde sivilcelenme oluyor ve onlar geçmeden yeni tüylerim uzuyor. Lazere gittim 6 seans ve çok az azAlma oldu ve bende bıraktım. Ev için lazer aleti aldım o gerçekten azalttı ve neredeyse hiç bırakmadı ama kullandığım müddetçe. Bırakınca geri geleceğini bilöediğimden bıraktım ve şimdi tüylerim eskisi gibi. Şimdi sorum evlensem hamile olduğumda ev tipi lazer de kullanamayacağım o zaman bu tüy sorunum ne olacak. Jiletle ağdayla alsam iki güne uyuyacak. Ve sivilce ile dolacak. İyice araştırıp yeni bir lazer merkezine mi gitsem tamamen biter mi. Yoksa ev tipi lazere mi yeniden başlasam. Hamilelikte kıl tüy işini nasıl hallederim beni çok düşündürüyor.

Daha iyi bir lazer merkezine gitmelisiniz, benim dört seansta bile inanılmaz farketti

Tüylerim çok hızlı uzuyor. Ağdayla alsam bile bir haftaya kalmadan çıkmaya başlıyor. Jiletle alınca zaten ertesi güne başlıyor. Ayrıca tüylerimi hangi yöntemle alırsam alayım bir iki gün içinde sivilcelenme oluyor ve onlar geçmeden yeni tüylerim uzuyor. Lazere gittim 6 seans ve çok az azAlma oldu ve bende bıraktım. Ev için lazer aleti aldım o gerçekten azalttı ve neredeyse hiç bırakmadı ama kullandığım müddetçe. Bırakınca geri geleceğini bilöediğimden bıraktım ve şimdi tüylerim eskisi gibi. Şimdi sorum evlensem hamile olduğumda ev tipi lazer de kullanamayacağım o zaman bu tüy sorunum ne olacak. Jiletle ağdayla alsam iki güne uyuyacak. Ve sivilce ile dolacak. İyice araştırıp yeni bir lazer merkezine mi gitsem tamamen biter mi. Yoksa ev tipi lazere mi yeniden başlasam. Hamilelikte kıl tüy işini nasıl hallederim beni çok düşündürüyor.
lazeri sonuna kadar götürseydiniz faydasını görürdünüz bence. 6 seansta bırakmakla hata etmişsiniz

Uygun lazeri seçememiş olabilirsiniz. 6 seans az geldi bana. Her cilt ve kıl tipi farklıdır. Devam etseydiniz keske. Tabi bir de hormonlara baktırmak gerekebilir
Benim de bu aklıma geldi. Aslında ünlü de bir yer diye gittim ama ilgisizlerdi ve tüylerde azalma olmuyor dediğimde makine bu kadar görüyor dediler. Tüylerim siyah aslında

Elinizin altındayken ev tipi lazere devam edin kafaniza gorede bitti tamam diye bırakmayın. Ki bitse bile.belli 3 yada 6 ayda ev tipi lazeri kullanmalısınız diye biliyorum ara ara . Yanlış uygulama yapmışsınız direk bırakarak. Sivilcelerde batiktandir her duşa girdiğiniz kese yapın güzelce yada bu fırçalar varya duşta kullanılan onlarida tercih edebilirsiniz. Düzenli ve doğru kullanım ile birlikte hormonlarınızda da bir sıkıntı yoksa azalır .

Back