• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylerimi makineyle alıyorum 3 günde çıkıyor ! yardım edin

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
tüylerimi makineyle alıyorum 3 günde çıkıyor. makine,ağda.. 3 gün sonra pırt. tüylerim var diye dert edenler buyrun derdime bakın. alınca 4 haftaya kadar dayanması gerek ama benimkiler sadece 3 gün ! napabilirim ?

eğer ağdada aynı şekilde çıkıyorsa hormon testi yaptır cnm yha... ama ağdada uzun sürebilir ben mesela makineyle alıyım bnde aynen aynı hafta çıkıyor...sonra ki 3 defa ağdayla çıktığında alıyorum anca düzeliyorlar

Son düzenleme:
3 defa dediğim aynı gn değil yanlış anlaşılmasın:45::45: sakın
normal de ağdayla alıyorum 1ayda anca çıkıyor ama makine değdirmeye gör... jilet mi ne anlamadım ki..

aynen benim de böyle. alamıyorum, kopuyorlar desem değil, hepsinin kökünü görüyorum. yoğun kıl-tüy problemim yok benim de ama işte çok hızlı çıkıyorlar.

evet benim de öyle yaa. 3 günde bacak tüyleri kaş maş herşey çıkıyor. Ağda makine fark etmez, ikisindede aynı. Bioder falan mı kullansam deedim bi ara ama düzenli uğraşamam onunla diye hiç başlamadım.

Bende heryerimi epilasyon aleti ile alıyorum.1 ay dayanıyo.Ama ben 3 haftada 1 alıyorum.Sadece koltukaltımı haftada 1 alırım zaten minik minik zor alınır.

evet benim de öyle yaa. 3 günde bacak tüyleri kaş maş herşey çıkıyor. Ağda makine fark etmez, ikisindede aynı. Bioder falan mı kullansam deedim bi ara ama düzenli uğraşamam onunla diye hiç başlamadım.

eğer ağdada aynı şekilde çıkıyorsa hormon testi yaptır cnm yha... ama ağdada uzun sürebilir ben mesela makineyle alıyım bnde aynen aynı hafta çıkıyor...sonra ki 3 defa ağdayla çıktığında alıyorum anca düzeliyorlar

3 defa dediğim aynı gn değil yanlış anlaşılmasın:45::45: sakın
normal de ağdayla alıyorum 1ayda anca çıkıyor ama makine değdirmeye gör... jilet mi ne anlamadım ki..

Bende heryerimi epilasyon aleti ile alıyorum.1 ay dayanıyo.Ama ben 3 haftada 1 alıyorum.Sadece koltukaltımı haftada 1 alırım zaten minik minik zor alınır.

ağdayla alıyorum hiç farketmiyor. sadece 3 gün. hatta aldıktan sonraki gün bile kökleri belli oluyor :43:

Bu bi sorun değil, saçların da çabuk uzuyordur. Ben de haftada bir alıyorum, yarış yapıyor gibiyiz tüylerimle:))

Canım aycangülün konusuna bakmanı öneririm
Belirli tarihler veriyor o tarihlerde alıyorsun tüylerini
5 aydır takip ediyorum,normalde bi haftayı bulmaz tüylerimin çıkması
Ama şu an 4. haftadayım çok zayıf şekilde çıkmaya başladılar
Bu benim için inanılmaz bişe
Belki işine yarayabilir,tabi hormon testini de ihmal etme

ben buna da dikkat ettim, etki falan etmedi yani :D

gerçektenmi :52:

tüğler tam uzamadan aldığınız için.makineyle önce çıkanları alıyosunuz sonra 3 güne diğer deri altında olanlar çıkmış oluyor.tam onları alıyorsunuz 6 gün önce aldıklarınız yeni yeni belirlemeye başlıyor.benimde yazın tam uzamasını bekleyemediğim için haftada bir alıyorum makinem fişte takılı bekliyor desem yalan olmaz:Den iisi uzamasını bekleyip hepsini ağdayla alın.ozman baya bir idare ediyor.uzama aşamasındada uzun kollu falan giyin.uzatmak derkende çok değil hepsi aynı boyda olacak şekilde.uzamasını bekleyemem derseniz jilet sürün 2 güne çıkar zaten hepsi aynı boyda sonra bir ağda tamam

Back