kızlar yıllarca jilet epilosyon aleti kullanan biri olarak buna bi son vermek istedim kesinlikle evde veya kuaforde mutlaka ama mutlaka şekersiz sir ağda tekrar ediyorum şekersiizzzz kulanın heryerinize bunu becermek pek kolay değil ben zamanla yapa yapa alıştım yanlış yapıldığında morarma deride tahriş yapıyor tek seferde ve aşağıdan yukarı doğru hızlıca çekin isterseniz kendiniz yapmaya alışana kadarda kuaforde yaptırabilirsiniz ki ben inatla evde kendim yapmayı başardım pratikleştim zamanla dikkat edin bi yere bulaşmasın çok zor çıkıyor gelelim esas meseleye ağdayı yapınca aktarlardan bulunan karınca yağını sürün kokusunu falan boş verin işe yaramasına bakın ve arap harfle yazılı olmalı 4tl falan fiyatı bunu ağdadan sonra 4gece boyunca sürün tüyler uzayıp bi dahaki alışınızda tekrar 4gece sürün yıkama falan yok bunu 6ay kadar falan yapın ben 4-5 şişe kullandım şimdiye kadar heryerimde hemde yarısı gitti artık çok geç ince yumuşak seyrek çıkan tüylerim oldu çok uzun anlattım ama bende bu formülü bu siteden buldum sabırla inanarak yaptım ve hiç bi yan etkisi yok aylarca yapmaya devam edicem takiiii en aza indirene kadar zor bişi değil şiddetle tavsiye ediyorum yapın sabırla bekleyin 1-2 ay yapıp bi halta yaramadı demeyin uzun bi zamanda çok etkili siz bilirsiniz yapıp yapmamak size kalmış