• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylerim çıkmıyor

mbildi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
1.244
361
323
42
İstanbul
birşey keşfettim yıllar önce birşey denemiştim denemeyi yaptığım o bölgede birdaha tüy çıkmamıştı ama ben acaba bana mı öyle geliyo yoksa orda zaten birşey yokmuydu gibi şeyler düşünmüştüm sonra üşenmedim aynı şeyi tekrar yaptım ve 5-6 ay hiç o bölgede tüy çıkmadı çıkacağada benzemiyor çünkü daha önceki uyguladığım bölgede yıllar geçmesine rağmen çıkmamıştı
bunu nasıl yaptım sadece cımbızla ama bir farkla bu yöntem özellikle jilet kullanmış tüyleri kalınlaşmış kişilerde çok iyi sonuç veriyo diğerlerindede verir ama ince tüylerde çok acı çekiyorsunuz o yüzden önce tüylerinize 2-3 kere jilet vurun sonra bunu yapacağınız zaman tüyleriniz daha uçları çıkar çıkmaz uzamalarını beklemeyeceksiniz minik minik uçları gözükecek o haldeyken cımbızla alacaksınız ama kaş yolar gibi kopararak değil tüyü tutup sakız gibi tüyün çıktığı yöne doğru uzatarak çekeceksiniz o çektiğiniz tüy çok kısa bir tüy iken çıkardığınızda daha büyük olduğunu ve kökünü göreceksiniz bunu yaptıktan sonra o aldığınız yerler tavuğunun derisi gibi delik delik görünüyor ama nerdeyse 1 ay kadar sonra iyileşiyor dümdüz bir görünüm alıyor sonra tekrar çıkış zamanı geldiğinde aynı yerde çok ince bebek tüyü gibi tekrar çıkıyor onlarıda aynı yöntemle alıyorsunuz ben 5-6 aydır çıktığını hiç görmedim daha önceki yıllarda da yapmıştım o bölgedede çıkmadı
benim sol bacağımın sol tarafı sağ bacağımında sağ tarafı bu kaba olan yerlerde bu yöntemle tüyler bitti diğer taraflar yumuşak yerler olduğu için acıyor oraları yavaş yavaş yapıyorum birde ayak bileklerimde vardı ayağımın üzerine kadar uzanmıştı nerdeyse oralarda çok acıdı en son oraları yaptım baktım ordada çıkmıyor yapabilirmisiniz bilmiyorum ama deneyin hatta ufak bir bölgede deneyin test edin bu yöntemi ilk yaptığım zamanlarda annemde yapmıştı ama o ozaman bioder kullanmıştı ve ona bağlamıştı ama öyle değil

Son düzenleme:
gerçekten gördün mü etkisini.genital yada koltuk altındada denedin mi işe yarıyor mu??????????????

eğer öyleyse yanımda cımbız herdaim var. şuıan işyerindeyim gidip lavaboya yolmaya başlayabilirim kendimi:1::1:

iyi bir fikir olabilir ama çok canım acırr ya ben yapamam şahsenn :(

o dediğini ben de yapıyorum hatta böyle küçük bir siyah top gibi kıl kökü çıkıyor.
ancak benim tüylerim aynı şevkle çıkıyorlar sana özel bir durum olmalı:97:

ahh ahh keske ya bende dediğin seyi kendim can sıkntısından yapıorum ama bilmiorum bana aynı gibi gelio hatta ben lazer e gtmektym kökler yandgı içn arada yapmamam gerek ama cımbzla çekiyrum kökleri boş gelio ama yine aynen devam çıkmaya :2:

Bende önceden bacaklarımı hep senin dediğin gibi çıkmasına fırsat vermeden cımbızla alırdım. Bu can sıkıntısından evde kafam meşgul olsun diye yaptığım birşeydi.O dönemde eşim askerdeydi.Ve bende bu şekilde bacaklarımı alırken canım yanması hoşuma gidiyordu.Çünkü o an başka hiçbir şey düşünmüyordum. Neyse sonuç olarak aylarca bu şekilde almama rağmen hala inatla çıkmaya devam ediyor.

gerçekten gördün mü etkisini.genital yada koltuk altındada denedin mi işe yarıyor mu??????????????

eğer öyleyse yanımda cımbız herdaim var. şuıan işyerindeyim gidip lavaboya yolmaya başlayabilirim kendimi:1::1:

yok o bölgede denemedim sadece bacaklarımda denedim ama gerçekten hiç çıkmıyor çıkacak olsa ilk sağ bacağımın sağ tarafını yapmıştım kaç yıl oldu
orda tüy çıkmıyor diğer yerlerde çıkıyor orda hiç çıkmıyor en son 3 ay önce diğer bacağıma ve ayak bileklerimde vardı oralara yaptım orda da çıkmadı
ama çat çat yolmayacaksın ozaman koparmış oluyorsun kökünden çıkaracaksın tüyü öyle çıkarmak içinde dediğim gibi alacaksın

ben hiçbişey anlamadım ya nasıl yani deri altındayken mi alcaz tüyleri:44:

deri alındayken değil hafif uzamış olacak jilet yaptıktan 5 gün kadar ki sonraki hali mesela boyları çok uzamamış olacak uzamış olursa ozaman alırken kopuyor diken diken çıkmaya başladığı zaman alacaksın ama yolmayacaksın elinin birisiyle derini yukarı çektireceksin diğer elinle cımbızla tüyü tutup ayak parmaklarına doğru uzatarak çekeceksin ozaman köküyle çıkıyor ya ucu beyaz oluyor yada ucunda küçük siyah bit top oluyor tabi hepsini öyle almak mümkün olmuyor bazıları yine kırılıyor onlarıda bidahaki sefer almaya çalışıyorsun bir alan belirleyin o yeri bu yöntemle alın farkı görün
ben bunu can sıkıkıntısına yapmıştım bildiğimden değil öyle olduğunu fakedince sürekli aklıma geldikçe yapıyorum ama dediğim bigi yolmayacaksınız öyle olsa 5 dakikada yolarım ama bu yöntemle derseyse 1 haftada bir bacağı bitiriyorum uğraştırıcı tabi ben canım istedikçe yaptığımdan sorun olmuyor

o dediğini ben de yapıyorum hatta böyle küçük bir siyah top gibi kıl kökü çıkıyor.
ancak benim tüylerim aynı şevkle çıkıyorlar sana özel bir durum olmalı:97:

bana özel durum mu bilmiyorum ama ilk aldıktan sonra hatta bazı bölgeleri birkaç kez aldıktan sonra yerlerine çok ince sarı sarı tüğler çıkıyor onlarıda aldıktan sonra bidaha çıkmıyor

Kızlar düşündüğünüz kadar çok acımıyor.
Ayrıca ne saçma ürünlere dünyanın parasını yatırdım.
Bunu denemekte ne var.
Biz evde 3 hanımız, deneme amaçlı belli bölgelerimizde uygulayacağız.
zaman alır ama kesinlikle sonuçları buradan paylaşacağım.

bende koltuk altımda yapmıştım. epilasyon aleti almıyordu ve kolumu kaldırınca siyahımsı görünüyordu. almıştım cımbızla ama ben bunu sürekli çıktıkça ard arda yaptım. şimdi çoğu yerde tüy çıkmıyor. baya azaldı. aradan 2-3 yıl geçti. hala çıkmıyor.

Bende bi ara cok ugraşırdım bacaklarımla batıklarla falan öle oturduğum yerden dediginiz gibi can sıkıntısıyla gerçekten bende de yok bazı yerlerde tüyler.. Diğer bölgeler için zor olur heralde aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum

yok okadar acımıyor arkadaşlar bende evde can sıkıntısından yapıyorum batıkları falan çıkartıyorum ama pek bi faydası olmadı gibi bana ama ben yapmaya devam ediyorum:52:

Kızlar ben kaşlarımı bıyıklarımı ve çenemde birsürü kalın tüy var bunları hep arkadaşımızın bahsettiği şekilde alırım. azıcık ucu göründüğü zaman ince bi cımbızla tek tek çekerim yaklaşık on senedir herhangi bir azalma ya da seyrelme görmedim maalesef. aksine oralar benek benek oluyor; koruyucu sürmeden güneşe çıkarsanız da leke bırakıyor: benden söylemesi

Böyle bir şeyin aslı olmuş olsa kaşlarımız ve bıyıklarımız aynı siyahlık ve kalınlıkda çıkmaz dimi ama..

Back