Çok çok geçmiş olsun.Bende İzmirde bir merkeze gittim aralık sonu.İlk seansımdı.Ne yazık ki bacağımda kahverengi 20 adet leblebi fındık büyüklüğünde lekeler kaldı.Ölü deridir bu geçer dedi kontrol seansında ordaki bayan.Ama bir ay geçmesine rağmen geçmediler
Sinirden geceleri sabaha kadar volta atıyorum.Etek vs giyemiyorum.Durmadan bacağımı açığ bakıyorum ordalar mı var mı gitme durumları diye ama sonuç hüsran...Kese yap dediler tık yok.Kremler işe yaramadı.Ciddi ciddi gittiğim merkeze dava açmayı düşünüyorum.Bir 15 güne kadar herhangi bir değişiklik yaşamazsam gerçekten mahkemeye vereceğim hem uygulayan kişiyi hem gittiğim merkezi.Kahroluyorum ne hakları var beni böyle üzmeye.Hayatım boyunca böyle mi gezeceğim benekli benekli.Kimyasal işlemler lazerle açmalar yaptırsam artı maliyet masraf ve sonuç ne kadar sağlığımdan alır görütür belli değil.Çok pişman oldum keşke iyi güvenilir bir uzman bulur iğneliye gitseydim diyorum.Sizin dediğiniz gibi lazer cihazını kullanırken uzaktan değil tene değdirerek yapıştırarak atış yapıyorlar.gittiğim bir özel hastanenin dr u bana cildinizi yakmışlar,kaldırabileceğinizden fazla dozda atış yapılmış dedi.Zaten ilk seans hiç birşeyi bilmiyordum ama anormal bir acı hissetmiştim.Kıvrandım resmen.Sonuç kocaman kahve benekler.Umarım sizin ki geçer.Çizik şeklindeymiş sizinki benimkiler benek benek.Ama geçmiyorlar.İkinci seansa ben değil avukatım gidecek bu gidişle o kadar öfkeliyim ve kendimden eminim