• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyleri azaltmak için evde ne yapabilirim? Yardım edinn

merymelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
364
2
68
İstanbul
simdi ben yarın ağda yapıcam ama tüylerimin azalmasını istiyorum çünkü çok acıyor.bazıları soğan sür diyo acaba etkisini gören memnun kalan yada şikayetçi olan varmı? yada başka canı acıtmadan (mesela limon gibi) yapabilicekğim bişey varmı ?? lütfen cevap verinde yarın yapim :)))

Soğan fayda eder mi bilmiyorum ama ağda kullanacaksan sir ağda kullan..İçinde şeker olmadığı için tüyleri azaltıyor. :40:Ben bi ara hep sir ağda kullanıyordum ve bacaklarımda azalma gördüm ama sonra bıraktm tabi..Bence sende dene..:ssz:

Karınca yumurtası yağı dene bence hem acisiz hem etkili. Ama dikkatli sec cunku sahtesi bilmemnesi cok piyasada. Sonra bende niye ise yaramadi deme yani :) tala marka oneriyolar. Ben ilk kullandigimda ustunde arapca yazilar olan bi tane kullanmistim mukemmeldi cok memnun kalmistim. Sonra eczaneden aldim zaten ustunde karinca resmi vardi ama tuy azaltici serum yaziyodu bi garipti hicbi ise de yaramadi.. İlk aldigimdan bulursam stok yapmayi dusunuyorum :D aktarima soylesem getirir heralde :)

karınca yumurtası yağı evet işe yarıyor sanırım ama ben pek göremedim çünkü hani o şişenin çeyreğini kullanmıştım sonrada sıkılıp bırakmıstım.sen ne kadar kullandın ?ne kadar kullandıktan sonra etkisini gösterdi cevabını bekliyorum soğan işe yaramassa denicem onu mutlaka

Benim ilk kullanimdan itibaren etki etmisti ama o sise bittikten sonra aynisindan almadigim icin daha ileri gitmedi yani illa da o arapca yazilidan bulmak gerekiyomus yani bunu anladim :)

Sogandan da cok memnun gibi bu sitedeki yazanlar da ben kokusuna dayanamam ki onun.. Limon ve tuz da cok yakiyomus.. Limon aspirin denemistim ben bi ara o da cok yakmisti.. En iyisi arapca yazilidan bulmak aktarimdan istiycem gidince. Bulsun getirtsin bi yerden :)

aslında soğanın kokusu çok belli olmuyor ilk sürdüğünde evet ama sonra unutuyorsun bile.ama eğer işe yararsa o kokuyu bile çekerim :27: eğer işe yaramassa karınca yumurtası yağını denicem bende ama işe yarasınn :41:

Back