Tüylere veda..

tuylumanken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
3
1
34
arkadaşlar yıllardır araştırıyorum. Limonuydu tuzuydu,kahvesiydi karbonatıydı ..ya ben düzenli kullanma işini beceremedim. Ya da hepsi boş yalan şeylerdi. Acilen tüylerden kurtulmam gerekıyor .sizin denediğiniz herhangi bir kür var mı.cevaplarnızı beklıyorumm .

Denediklerimi yazsam roman olur :KK53:
Sonuç :olamaz: hüsran.
Yok bacım çaresi. Bence buluyorlar ama bulan ortadan kaldırılıyor bilgi çağındayız nasıl bulunamaz anlamıyorum. Kanser gibi tedavisi var ama söylenmiyor.
Milyonlar bu kıl işinden para kazanıyor.. normal tabi.
bilen varsa yazsın. Ben bulamadım :KK54:

Arkadaşlar birazcıkın olsun azaltan da mı yok yaww :))
İk sene once yaptim faydasinida goruyodum ancak hamile kalinca ve troid rahatsizligim cikinca birakmak zorunda kaldim..su an kilolar ve hormonlarla ugrasiyorum tekrar basliycam insallah..bu siteden okumustum bende taze baklanin suyu sıkılır her agdadan sonra sürülür.bekletoldigi kadar beklerilir 6-7seansta azaldigini zayiflattigini goruceksiniz..benim gibi gur killara sahipseniz bulunmaz bir nimet bu ...1)ben mevsiminde aldim sıktım suyunu buzluga attim ..buz kaliplarinda ise yaradikca cikardim 2)eger bunu yapicaksaniz kesinlikle eski bir kıyafet giymeli siniz Çünkü leke yapıyor ve lekeleri ne yaparsanız yapın çıkmıyor
4. seansta bırakmak zorunda kaldım O yüzden tam sonucunu söyleyemeyeceğim

arkadaşlar kozmik bakım diye bi site var orada dolunaya göre epilasyon tarihlerini uygulayabilirsiniz benim 3/4 oranında azaldı.hatta bacaklarım bitti gibi tek tük çıkıyor.kime önerdiysem çok memnun kaldı.

X