• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylere kesin çözümmüş!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrominan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol:gözümün önüne geldi yanan kıllar ve sirk atmosferi sempatiksalakcinni

hatta ilerde işi ilerletip ağzına ispirtoyu alıp her tarafına üfürmek :roflol::roflol: veee sonra istenmeyen kıllara kökten çözüm sunan karşınızda rominannnnnnnnn :teytey::dance:

İspirto:Etil alkol adlı sıvıya halk dilinde verilen ad. Piyasada renkli ve saf olmak üzere iki türlü bulunur. Renkli olanı saf değildir ve yakıt olarak kullanılır. Daha ucuzdur. Saf ispirto ise % 96,6 alkol ve geri kalanı sudur. Tıpta, temizlenmede kullanılır. yani saf alkolmuş kızlar.... kafam karıştı..işe yarar mı.. bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum...:1shok:
aa ben bunu bilmiyorum. .etil alkol kolonyanın içindeki alkol oluyor ayrıca..basit bi alkol hatta içkilerdeki alkol diyeyim. .ama demek ki %96.6 olduğundan etkili. . ama kızlar biz okulda laboratuarda bile kullanmadık hiç bu kadar saf alkolü. . bilmiyorum valla biyokimyacılar anlar bunun zararının olup olmıcağını. .CADIARZU

İspirto yanıcı ya bence ateşli hatunlar kullanmasın laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

kolonyada alkol oranı 80 ispirto da 96.bence önce kolonyadan başlayalm arada çok fark yok ben bugn hem limon tuz hem kolonya sürdüm ayrıca bugn ayın 26sı ay takvimine göre kıllar epey az çıkacakmş bakalım:)

İspirto, İngilizce'de "denaturated alcohol" olarak adlandırılan yanıcı ve zehirli bir maddedir. Oda sıcaklığında sıvı olarak bulunur.

İspirto, etil alkolün içecek olarak ve gıdalarda kullanılmamasını sağlamak için içine metil alkol katılarak üretilir. Tehlikesinden dolayı tanınması için renklendirilmiştir.

İçildiğinde karaciğerde formaldehite ve dolayısıyla formik asite dönüşerek zehirler.

vikipedi'den alıntıdır.

geçmişte ispirto ve kafuru karıştırılarak kepek önlemek için saçlı deriye sürülürmüş.
vücut kıllarına sürüldüğünde ne yapar bişey diyemeyeceğim ama yüksek kontrasyonlarda ciltten emiliminde sistemik yan etkisi ciddi olabilir.
kullanmadan önce bi kere daha düşünün derim .

Back