tüylere kesin çözümmüş!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrominan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nrominan

Ziyaretçi
dün k.validemler geldiler.. görümcem bi ara güzellik salonunda çalışmıştı.. dün konusu açıldı..güzellik salonundaki kızlar kendilerine ağdadan sonra pamuğa biraz ispirto döküp bikini bölgesine sürdüklerini söledi ben şaşırdım nası yani falan diye..:1shok: k.validem de onayladı evet dedi içinde alkol olduğu için kıl köklerini yakıyo dedi.. k.validemin k.valideside limon sürermiş hep... ben ilk defa duydum... deneyen varmı ? bilmiyorumkismile

ilk defa duydum ve çok şaşırdım doğrusu ...
ah keşke doğru olsada ispirto dolu küvete girsek diyesim geldi :)

limonu biliyorum ama ispirtoyu ilk kez duydum

evet bende yeni duydum cilde zararı olabilir mi acaba?:uhm:

sürünce yanma olabilir alkol var içinde.sivilceye kolanya dökünce nasıl yanıyor düşünün artık

Bence önce farklı bir bölgede denemek lazım.

ağda sonrası hemen kullanılırsa aşırı tariş ve yanma yapabilir.

:uhm:

limonu duydum ve etkili ama ispirto için bişey diyemeyeceğim.

çok ilginç kullanan varsa sonucu yazar ona göre uygularız

bencede tehlikeli ama benim teyzem her ağdadan sonra mutlaka kolonyağ döker ondada azaltılmış alkol var belki iyi gelebilir bide karınca yağı bi dönem karınca yağını ağdadan sonra kullanıp faydasını görmüştü :)

yakabilir bence. . epilasyondan sonra o bölge terlediğinde o ter bile açık gözenekleri yakıyor benim bi kaç kere yara oldu azıcık terden düşünün yani. . gözenekler açıkken evet belki köklere ulaşır da sağlıklı olur mu ya da yara falan olur mu bilmem. .

İspirto:Etil alkol adlı sıvıya halk dilinde verilen ad. Piyasada renkli ve saf olmak üzere iki türlü bulunur. Renkli olanı saf değildir ve yakıt olarak kullanılır. Daha ucuzdur. Saf ispirto ise % 96,6 alkol ve geri kalanı sudur. Tıpta, temizlenmede kullanılır. yani saf alkolmuş kızlar.... kafam karıştı..işe yarar mı.. bu kadar kolay olacağını zannetmiyorum...:1shok:

aramzdan kendini feda edecek olan var mı bu iş için:)

benim bir tanıdığım kollarındaki ve bacaklarındaki tüyleri ispirtoyla ıslatılmış bezi yakıp hafif hafif onunla uzaktan yakarak alırdı.şu an hiç yok gibi ama ben cesaret edemedim yapmaya

benim bir tanıdığım kollarındaki ve bacaklarındaki tüyleri ispirtoyla ıslatılmış bezi yakıp hafif hafif onunla uzaktan yakarak alırdı.şu an hiç yok gibi ama ben cesaret edemedim yapmaya

sirk gösterisi gibi oluyodur sanırım kaydirigubbakcemile3 aa bak ona bende cesaret edemem ama kesin tüyleri yakıcam derken köktennn yakarım kendimi wallaa delikafadulden

sirk gösterisi gibi oluyodur sanırım kaydirigubbakcemile3 aa bak ona bende cesaret edemem ama kesin tüyleri yakıcam derken köktennn yakarım kendimi wallaa delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:gözümün önüne geldi yanan kıllar ve sirk atmosferi sempatiksalakcinni

walla bende deneyemem sadece duyduğumu yazdım belki yapan ve deneyen varsa bize cesaret verir önder olur die ama sanırım kimse hiç duymamış.. ama senin de dediğin gibi tıpta kullanıyo.. tabi %100 kesin sonuçmudur bilmiyorum belki azaltıyodur.. çünkü kolonyadada alkol var yani denenmicek bişiyse kolonyayıda denememek lazım diye düşünüyorum.. ama görümcemin anlatışı şöyleydi; """kızlar ağdadan sonra pamuğa ispirto döküp kuşlarına sürüyolar sonra ağızlarına yastık kapatıp bağırıyolar""" sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…