- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi gulnihal2013
-
ben söyleyeckelrimi söyledim araştırmadan karar veriyorsunuz, yurt dışında idrardan ilaç bile yapıyorlar, idrardaki üre kılların çıkmasını geciktiriyor, kıl azaltıcı kremlerde üre vardır, ayrıca idrar sıçraması kabir azabına neden olmaz, bir hadise inanmadan önce o hadis kurandaki bilgilere ne kadra paralel önce ona bakın. kuranda kabir azabı geçmez, hesap olmamış cennet cehenem sorgu olmmaış kabirde nasıl azap çekecez, orası çok muallak bi konu bence. siz bilirisniz benim kıllarım sizinkilerden daha çabuk bitecek:))evelnmeyi bekleyen biri oılarak evlenene kadr kıllardan kurtulmak daha önemli bence.
ayrıca bi hadiste peygamberimiz deve sidiği içilmesini tavsiye etmiş, her hadisi doğru buluyorsanız bunuda kabul ediverin.
çok kolaydır zaten bişeylerden tiksinip ben üsütünüm ben temizim havalarına girmek.
bu konuyla ilgili kitabi da biliyorum 15-20 sene kadar once duymuştum
ünlü mankenlerin zayif kalabilmek icin kendi idrarlarini ictigini de....
birebir sahit oldum ciltteki sivilceleri yokettigine ama ben yapamam o ayri konu
yapana saygim da sonsuz ayrica... herkes istedigini yapmakta özgür burada iyi niyetle bir paylaşım yapilmis lutfen kimseyi kirmayalim...
İdrardaki ürik asitin tüylerini azalttıgını bende duymustum ama ben yakar diye yapmıyorum acıkcası
Ayrıca idrar pis değildir aksine sterildir o sebepten tiksinmiyorum da ama işte yakar gibi geliyor
Ha bir de ekleme yapmak istiyorum buradaki herkes müslüman değil
O yuzden konu acmadan önce bu muslumanlara ters mi değil mi diye dusunmek zorunda değil kimse
Hadis paylasan arkadasları tenzih ediyorum sözüm keske böyle bir konu acmasaydın diyen arkadasa nickini hatırlayamadım.
Bu özel sıvının, dünya ilaç sanayisini altüst edecek derecede her derde deva, mucizevi bir madde olduğunu söylersek nasıl bir tepki gösterirsiniz acaba? İşte o mucizevi sıvının özelliklerinden birkaçı:
* Taze idrarla birkaç kez gargara yapmak boğaz ağrılarına birebir geliyor
* En azgın sivilceler bile on günden fazla direnemiyor kendi çişinize
* İdrarla ovulan artroz (kireçlenme) hafifliyor
* Günde bir kaç tamponla kılıç yarası bile iyileşiyor
* Pencere camlarını, hiç bir temizlik maddesi çiş kadar parlatmıyor
* On gün dinlendirilmiş idrar, en iddialı şampuandan daha iyi yumuşatıyor saçları
* İdrarla sulanmış salatalıklar daha çabuk büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?