• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylere idrar sürdüm fayda gördüm

''Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem), elbiselerinin temizliğine çok dikkat ederdi. İdrar ve kan gibi mikropların kolayca üreyebileceği besiyerlerinin elbiselere bulaşmaması için ikazda bulunmuştur. Bir hadîs-i şerifte Efendimiz (sallalahü aleyhi ve sellem): "Sizden biriniz sahrada abdest yapacağı zaman idrarının kendi üzerine sıçramaması için yumuşak yer arasın." (Gümüşhanevî, Nesîmî) buyurmuştur. Efendimiz (sallallahü aleyhi ve sellem), elbisesine idrar bulaşıp kirlenmesin diye, çok titizlik ve hassasiyet göstermiştir.''

Siz sayfalarca Pakize Suda'dan ya da bilmem kimden örnekler döşeyin.Beni bağlayan yukardaki paragraftır.Şarap gibi haram olan şeylerden ya da idrar,dışkı gibi necis şeylerde şifa ya da iyilik aranmaz.:ssz:

ben söyleyeckelrimi söyledim araştırmadan karar veriyorsunuz, yurt dışında idrardan ilaç bile yapıyorlar, idrardaki üre kılların çıkmasını geciktiriyor, kıl azaltıcı kremlerde üre vardır, ayrıca idrar sıçraması kabir azabına neden olmaz, bir hadise inanmadan önce o hadis kurandaki bilgilere ne kadra paralel önce ona bakın. kuranda kabir azabı geçmez, hesap olmamış cennet cehenem sorgu olmmaış kabirde nasıl azap çekecez, orası çok muallak bi konu bence. siz bilirisniz benim kıllarım sizinkilerden daha çabuk bitecek:))evelnmeyi bekleyen biri oılarak evlenene kadr kıllardan kurtulmak daha önemli bence.
ayrıca bi hadiste peygamberimiz deve sidiği içilmesini tavsiye etmiş, her hadisi doğru buluyorsanız bunuda kabul ediverin.
çok kolaydır zaten bişeylerden tiksinip ben üsütünüm ben temizim havalarına girmek.

Son düzenleme:
ben söyleyeckelrimi söyledim araştırmadan karar veriyorsunuz, yurt dışında idrardan ilaç bile yapıyorlar, idrardaki üre kılların çıkmasını geciktiriyor, kıl azaltıcı kremlerde üre vardır, ayrıca idrar sıçraması kabir azabına neden olmaz, bir hadise inanmadan önce o hadis kurandaki bilgilere ne kadra paralel önce ona bakın. kuranda kabir azabı geçmez, hesap olmamış cennet cehenem sorgu olmmaış kabirde nasıl azap çekecez, orası çok muallak bi konu bence. siz bilirisniz benim kıllarım sizinkilerden daha çabuk bitecek:))evelnmeyi bekleyen biri oılarak evlenene kadr kıllardan kurtulmak daha önemli bence.
ayrıca bi hadiste peygamberimiz deve sidiği içilmesini tavsiye etmiş, her hadisi doğru buluyorsanız bunuda kabul ediverin.
çok kolaydır zaten bişeylerden tiksinip ben üsütünüm ben temizim havalarına girmek.

Bu sözünüzden sonra sizinle tartışılacak bir şey yok demektir.Ne sürerseniz sürün.:ssz: Bahsettiğiniz hadisi biliyorum,deve sidiği denmiş; kendimizinki değil.:6:

bu konuyla ilgili kitabi da biliyorum 15-20 sene kadar once duymuştum
ünlü mankenlerin zayif kalabilmek icin kendi idrarlarini ictigini de....
birebir sahit oldum ciltteki sivilceleri yokettigine ama ben yapamam o ayri konu
yapana saygim da sonsuz ayrica... herkes istedigini yapmakta özgür burada iyi niyetle bir paylaşım yapilmis lutfen kimseyi kirmayalim...

bu konuyla ilgili kitabi da biliyorum 15-20 sene kadar once duymuştum
ünlü mankenlerin zayif kalabilmek icin kendi idrarlarini ictigini de....
birebir sahit oldum ciltteki sivilceleri yokettigine ama ben yapamam o ayri konu
yapana saygim da sonsuz ayrica... herkes istedigini yapmakta özgür burada iyi niyetle bir paylaşım yapilmis lutfen kimseyi kirmayalim...

teşekkür ederim, herkes tiksinebilir ama ben gerçekten iyi niyetli bi paylaşım yapmıştım. herkes kendi bilir zaten ne yapacağını, allah razı olsun.

İdrardaki ürik asitin tüylerini azalttıgını bende duymustum ama ben yakar diye yapmıyorum acıkcası
Ayrıca idrar pis değildir aksine sterildir o sebepten tiksinmiyorum da ama işte yakar gibi geliyor:1:

Ha bir de ekleme yapmak istiyorum buradaki herkes müslüman değil
O yuzden konu acmadan önce bu muslumanlara ters mi değil mi diye dusunmek zorunda değil kimse
Hadis paylasan arkadasları tenzih ediyorum sözüm keske böyle bir konu acmasaydın diyen arkadasa nickini hatırlayamadım.

Son düzenleme:
İdrardaki ürik asitin tüylerini azalttıgını bende duymustum ama ben yakar diye yapmıyorum acıkcası
Ayrıca idrar pis değildir aksine sterildir o sebepten tiksinmiyorum da ama işte yakar gibi geliyor:1:

Ha bir de ekleme yapmak istiyorum buradaki herkes müslüman değil
O yuzden konu acmadan önce bu muslumanlara ters mi değil mi diye dusunmek zorunda değil kimse
Hadis paylasan arkadasları tenzih ediyorum sözüm keske böyle bir konu acmasaydın diyen arkadasa nickini hatırlayamadım.

allah razı olsun arkadaşım aslında iyi bi konuya değindin herkes muslüman değil müslüman olsalarda herkes hanefi mezhebinde değil, herkes birbirine saygı göstermelidir. din adı altında ne uyduruk hadislere inanmışız, neyse bunlar uzun konular, allah kuranda savaş yapıldığında kiliselere havralara dokunmayın diyor başkalarının tanrısına dil uzatmayın sövmeyin diyor.

konuyu yine dine dayandıran arkadaşlara hay ve hay diyorum yani... sürüp öyle dolaşmıyorsunuz... yaptığınız şey sürüp bekletip bi süre yıkanmak... hey ALLAH'IM ya yok öyle bişey herkes kullanabilir... kullanın ve kurtulun... ne diyeyim ki artık...

bakın ne buldum
çişteki mucize kitabının arka kapak yazısıymış

95 yapımı 150 sayfalık kitap 15 tl ye satıyolar

Bu özel sıvının, dünya ilaç sanayisini altüst edecek derecede her derde deva, mucizevi bir madde olduğunu söylersek nasıl bir tepki gösterirsiniz acaba? İşte o mucizevi sıvının özelliklerinden birkaçı:

* Taze idrarla birkaç kez gargara yapmak boğaz ağrılarına birebir geliyor
* En azgın sivilceler bile on günden fazla direnemiyor kendi çişinize
* İdrarla ovulan artroz (kireçlenme) hafifliyor
* Günde bir kaç tamponla kılıç yarası bile iyileşiyor
* Pencere camlarını, hiç bir temizlik maddesi çiş kadar parlatmıyor
* On gün dinlendirilmiş idrar, en iddialı şampuandan daha iyi yumuşatıyor saçları
* İdrarla sulanmış salatalıklar daha çabuk büyüyor

bu yararları nasıl bulduklarını düşündümde
1- boğaz ağrısına çişle gargara yapmak kimin aklına gelir :44:
2- buna göre sivilceye çiş sürmek çok masum kalıyor, anlaşılır en azından
cilde sürmek içmekten daha mantıklı
3- kireçlenme meselesi bence neandertal insanlar bi yerleri ağrıyınca
teknolojide yok
çareyi direk 'kendilerinden' üretmişler, başka malzeme yok :1:
insanın içinde araştırma ruhunun olması başka şey :ssz:
4- kılıç yarası ilacıda benzer üretimden geçmiştir :ssz:
6- yumuşak saçlar konusu
kim çişini günlerce dinlendirirde kafasına sürer yareppiim :25: bir gün iki gün üç gü...... on günü nerden bulmuş akıllı :6:
7- en mantıklısı bu bence, sulanmış salatalıklar
erkekler tarlada orada burada pratik şekilde yapıyorlar ya ihtiyaçlarını
demekki yaptıkları yerde böyle sebze meyve vardı
bir bolluk bir bereket :ssz:

üşenmedim yazdım
içten içe yapmak mi istiyorum inanmak mı istiyorum nedir :37::37:

Çişteki mucize kitabını nereden icap ettiyse 20 yıl önce okumuştum.İdrar bir hastalık yoksa sterilmiş ilk anda.Sonra hızla mikroorganizma üretmeye başlıyor.Savaş koşullarında iğneleri sterilize etmek için kullanılırmış.
Savaş koşullarında çaresizlik durumunda böyle bir çözüme başvurulmuş eyvallah, ama günümüzde steril losyon vb kullanmak daha mantıklı değil mi ☺️
'Yara parmağa işemez' diye deyim var malum.Bu da idrarın steril özelliğiyle alakalı olsa gerek.Ama batticon diye bişey varken gerek var mı?
Kitapta birsürü kullanım ve faydadan sözediyordu, kılların konusu geçmiyordu.Sivilce geçiyordu bak.Antibakteriyel yüz jellerini tercih ederim ben şahsen :)
Üre kıl köküne etki ediyorsa da benim bilgim yok bu konuda.Topuk çatlak kremlerinde yazar %5 urea fln diye.Çişte üre var diye krem yerine idrar mı kullanalım, bence kullanmayalım :)

Canim bu yazin icin tesekkurler gercekten benim babaminda sarilik hastasiydi annem yemegine gizlice onun çişinden koymus oyle hastaliktan kurtulmus her zaman gulerek anlatirlar bunu :D samimiyetine gonukden inaniyorum muah

Back