• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüylere idrar sürdüm fayda gördüm

gulnihal2013

bekliycem inanıyorum
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
445
2
46
İzmir
selam kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler.
kadınlar kulübunun başka bir forumunda dolunay ve idrarla ilgili şeyler okudum ve hemen denedim 40 gündür ağda yaptıktan sonra hatta cımbızla kıl aldıktan sonra bile idrarımı sürüp sıvı sabun yada duş jeliyle yıkadım. kıllarım azaldı renkleri açıldı, geç çıkıyorlar. başkalarıda uyguladı sivilceleri azaldı cildimiz güzelleşti size yemin billah söylüyorum yoksa ben idrarımı kullanıyorum deyipte boşu bşuna kendimi rezil edecek değilim. nişanlıyım inşallah bu sene düğün, evlenmeyi beklerken böyle kıllardan kurtulmakta iyi oldu:))))
eğer idrardan tiksiniyorsanız söylüyüm kıl daha tikkkssiiinnnççç bence.
araştırmadan karar vermeyelim,, yurt dışında idrardan ilaç bile yapıyorlar, idrardaki üre kılların çıkmasını geciktiriyor, kıl azaltıcı kremlerde üre vardır, ayrıca idrar sıçraması kabir azabına neden olmaz, bir hadise inanmadan önce o hadis kurandaki bilgilere ne kadra paralel önce ona bakın. kuranda kabir azabı geçmez, hesap olmamış cennet cehenem sorgu olmmaış kabirde nasıl azap çekecez, orası çok muallak bi konu bence. siz bilirisniz benim kıllarım sizinkilerden daha çabuk bitecek:))evelnmeyi bekleyen biri oılarak evlenene kadr kıllardan kurtulmak daha önemli bence.
ayrıca bi hadiste peygamberimiz deve sidiği içilmesini tavsiye etmiş, her hadisi doğru buluyorsanız bunuda kabul ediverin.
çok kolaydır zaten bişeylerden tiksinip ben üstünüm ben temizim havalarına girmek.

Düzenleyen: gulnihal2013 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :19:49 r vücuttan çıktığı zaman sterilmiş, içinde bakteri yok.

Son düzenleme:
kadınlar kulubunun başka bir forumunda dolunay ve idrarla ilgili şeyler okudum ve hemen denedim 40 gündür ağda yaptıktan sonra hatta cımbızla bıyık aldıktan sonra bile idrarımı sürüp sıvı sabun yada duş jeliyle yıkadım. kıllarım azaldı renkleri açıldı, geç çıkıyorlar. kız kardeşimde uyguladı sivilceleri azaldı cildimiz güzelleşti size yemin billah söylüyorum yoksa ben idrarımı kullanıyorum deyipte boşu bşuna kendimi rezil edecek değilim. nişanlıyım inşallah bu sene düğün, evlenmeyi beklerken böyle kıllardan kurtulmakta iyi oldu:))))
ne alaka ki :53:idrar tüyü azaltırmış mı:26::26:

Ekşisözlükte bu konuyla fena dalga geçiyorlardı kesin bu "çözüm" bir ekşici kafası. Çiş mi sürülür yaa eğğğkk . Çiş zaten atık madde değil mi tamam içinde vücuda fazla gelen mineral, vitamin filan var da inorganik kimyasal, toxic maddeler de var.. Ciddi ciddi yapan var mı:53:

idrarımı sürmektense orama burama, az yiyip lazer yaptırmayı tercih ederim... hiç tiksinmiyor musunuz gerçekten walla ne diyim helal olsun diyim bari :)) yanlız nişanlınıza söylemeyin bıyıklarına idrar sürüp yıkadığınızı... kendisini size öptürmek istemeyebili r :))

kadınlar kulubunun başka bir forumunda dolunay ve idrarla ilgili şeyler okudum ve hemen denedim 40 gündür ağda yaptıktan sonra hatta cımbızla bıyık aldıktan sonra bile idrarımı sürüp sıvı sabun yada duş jeliyle yıkadım. kıllarım azaldı renkleri açıldı, geç çıkıyorlar. kız kardeşimde uyguladı sivilceleri azaldı cildimiz güzelleşti size yemin billah söylüyorum yoksa ben idrarımı kullanıyorum deyipte boşu bşuna kendimi rezil edecek değilim. nişanlıyım inşallah bu sene düğün, evlenmeyi beklerken böyle kıllardan kurtulmakta iyi oldu:))))
tuyleri bilmiyordum ama sivilceye iyi geldiyi dogrudur cok duydum .. ama benim yuzumde bu ay sivilce cok malesef ama ben onu kullanamiyorum iyi geldiyini bile bile:50: sivilce icin baska ne onerirsiz kizlar?

idrarımı sürmektense orama burama, az yiyip lazer yaptırmayı tercih ederim... hiç tiksinmiyor musunuz gerçekten walla ne diyim helal olsun diyim bari :)) yanlız nişanlınıza söylemeyin bıyıklarına idrar sürüp yıkadığınızı... kendisini size öptürmek istemeyebili r :))

ay zaten biliyordum böyle tepkiler alacağımı, internetten araştırın sizde göreceksiniz bundan fayda görenler var kızlar. evlenene kadar bıyık mıyık kalmaz, zaten duş jeliyle iyice yıkayınca bişey kalmıyor, erkekler kıldan daha çok tiksiniyorlar canım, hem cildim daha temiz oluyor, siyah noktalarımda gitti.
eskiden kadınlar bunu çok yaparmış, hatta bazıları sırf güzellik için yapıyolarmış. valla siz bilirisniz benden söylemesi. valla erkekler kıldan daha çok tiksinirler, bunuda unutmayın.

ay zaten biliyordum böyle tepkiler alacağımı, internetten araştırın sizde göreceksiniz bundan fayda görenler var kızlar. evlenene kadar bıyık mıyık kalmaz, zaten duş jeliyle iyice yıkayınca bişey kalmıyor, erkekler kıldan daha çok tiksiniyorlar canım, hem cildim daha temiz oluyor, siyah noktalarımda gitti.
eskiden kadınlar bunu çok yaparmış, hatta bazıları sırf güzellik için yapıyolarmış. valla siz bilirisniz benden söylemesi. valla erkekler kıldan daha çok tiksinirler, bunuda unutmayın.

Iyyy iğrenc yaa maymun gibi dolasmayı tercıh ederım ıdrar ne ya bögg... Ayrıca tuylerden kurtulmak için baska yontemler var ıdrara gelene kadar.. neyse size kolay gelsın :))

İdrara kadar birçok yöntem var.Faydalı bir şey olsa pis olmazdı.:55:

ben anlamadım çişini kaseye yapıp huni ile pet şişeye mi aktarıyosun

yada fısfıslı şişeye mi koyuyosun :44:

birde, 1 çiş 2 seans kullanılabiliyor mu yoksa taze mi olmalı etkili olması için :44:

benim bildiğim idrarın kıyafetlere sıçraması bile kabir azabına sebep olur
bu tavsiyeyi, bu hadisi bilmeden paylaştığınızı düşünüyorum
ama bu önerinizi uygulayanların vebaline giriyorsunuz
inşallah kimse yapmaz, siz de bir an önce bırakırsınız
idrar yerine limon ve tuz kullansanız daha temiz ve etlili olur
hem limon daha güçlü bir asit

Sen bunu yazınca aklıma ne geldi biri sanırsam erkek bir sitede kıllardan badana boyasıyla kurtulduğunu yazmış ama kırmızı olacakmış. Diğer renklerde sonuç alınmıyormuş oda aynı böyle yemin etmiş ama o daha inandırıcıydı.

Çişi bırak kırmızı boya dene bence. Çişini yaraladığında yara yerine işeyerek kullanabilirsin ama hasta olmaman lazım ki steril olsun.

Sevgiler

bu dediğin doğru olsaydı idrarını yaptığın yerdeki kılları temizlemek için çareler aramazdın.yaşlanıp gidersinde oran hala kıllı kalır....

doğru olsaydı dr. lar bilimadamları idrarınızı atmayın ziyan olmasın :27::27: saklayın derdi millet hiç uğraşmazdı lazer operasyonlarla,ağdalarla...
asla idrarımı vücuduma süremem...düşünmesi bile kötü:25::25:

aşağıdaki yazıyı yazan Pakize sudadır

Çişteki Mucize

Vallahi benim cüretim değil başlık. Bir kitabın adı.

1995 yılında Doğan Kitap basmış. Yazarı Carmen Thomas, çeviren Leman Çalışkan.

Komşusu kardeşime vermiş, kardeşim bana iletti; dört koldan "Size bir faydamız olur mu acaba?" gayreti içerisindeyiz gördüğünüz gibi.

Ne faydası derseniz...

Sağlık sektöründen umudumuzu kestiğimizden midir artık, yoksa "doktorların üstünden fazla yükü alma" iyi niyetimizden midir, "kendi başımızın çaresine bakma" havasına girdiğimiz şu devirde, hakikaten işinize yarayabilir kitaptan aktaracaklarım. Fakat mideniz kaldırabilirse tabii. Değil uygulamayı, okumayı bile.

Mesanemizin bir çeşit "Ev eczanesi" olduğunu belirtiyor yazar. Ve diyor ki, "İdrardan yararlanma konusunda benim asıl inancım doğada hiçbir zaman süprüntü (atılacak şey) üretilmediğidir. Her şey bir dolaşım içinde geçer."
Yazarın, idrarın faydaları konusunda bir radyo programı yaptığını ve zaten kitabın da yarısından fazlasının dinleyicilerin tecrübelerini aktardıkları mektuplardan oluştuğunu belirteyim ve lafı uzatmadan "Çişteki Mucize"den alıntılara geçeyim.

*

HAKİKATEN MUCİZE

1747 yılının "Büyük Mükemmel Dünya Lügati"nden Johann Heinrick Zedler’in idrar hakkında yazdıkları:

Saç dökülmesine karşı: Patates unu ile kükürt tozu bekletilmiş idrar ile karıştırılır. Bu karışım merhem gibi başa sürülür.

Kulak iltihabında: Çocuk idrarı henüz sıcakken kulağa akıtılırsa nemli ve cerahatlı noktaları kurutur.

Boğaz iltihabına karşı: İçine bir tutam safran katılmış insan idrarı ile gargara yapmak iyi gelir.

Ellerin ve dizlerin titremesinde insanın idrarını yapar yapmaz el ve dizlerini bununla ovması ve yıkaması faydalıdır.

Vücutta su toplanmaya başlarsa, insan uzunca bir zaman sabah aç karnına kendi ilk idrarından biraz içmelidir. Bunun sarılıkta da yararı olur.

Kadınların cinsel organlarındaki yanma ve kaşıntıları sıcak idrar ile yıkamak faydalıdır.

Arı sokmasına karşı hemen idrarla ıslatmak birebir gelir.

*

Son düzenleme:
Back