Sivilcelerin gecmesi icin pamuk yardimiyla idrarini yuzunuze uygulayin demisti tabiki ben yapmadim ama yapan biriyle akrsilastim kadin yemin etti geciyo diye iki kere uygulamis sadece :lepi:
Evet bunu benim lisede biyoloji öğretmenim söylemişti bi arkadaşım yaptı ve baya düzelmişti cildi :uhm:
çiş mucizesi diye bi kitap var.. yanılmıyosam pakize suda kaleme almıştı içinde enteresan bilgiler var bi okuyun derim.. http://3 ç
ya şimdi sorulmazsa olurmu bu çiş sabah çişiylemi yoksa aksamdan kalma dinlenmiş mi olacak diye.. yada ne ölçüde sürülecek..şakkıdı:roflol: valla çiş hikayeleri cok ama uygulamak biraz zor.. benim midem almaz.. ama kendi çişini içen birini tanıyorum hastalıktan kurtulmak için tatlicadiarzu
ne zamn oluo gelio bu dolunay.gelince konu başlığı atın dolunay geldi diede bizde yapalım a.s
arkadaşlar idrar meselesi uydurma ama bu dolunay olayı doğru diye biliyorum. takvime göre o güne denk getirip ağda yapan insanlarda tüy çıkmıyomuş
banada bi rus bayan söylemişti. ergenlikte çok sivilcelerim vardı. kurtulmak istermisin dedi. oooooo evet dedim. ozaman kendi idrarını pamuğa dök yüzüne sür dedi böğğğğ tabiki yapmadımkafamçokkarıştı:1shok::1shok::1shok:
aboo bence etkili olabilir hee
bu idrarda ne cok seye yariyomus yaffkafamçokkarıştı
bende bir komsudan seyi duymustum Sivilcelerin gecmesi icin pamuk yardimiyla idrarini yuzunuze uygulayin demisti tabiki ben yapmadim ama yapan biriyle akrsilastim kadin yemin etti geciyo diye iki kere uygulamis sadece :lepi:
banada bi rus bayan söylemişti. ergenlikte çok sivilcelerim vardı. kurtulmak istermisin dedi. oooooo evet dedim. ozaman kendi idrarını pamuğa dök yüzüne sür dedi böğğğğ tabiki yapmadımkafamçokkarıştı
aboo kis icilirmi hecc surmek neysede bide icilmesimi kafamçokkarıştı
tabi canım.. hatta teyzemde kuzenime içirmişti cocukken.. zavallıyı kandırmıştı.. valla böyle bi kanı var idrar asitli bişey sonucta gönderdiğim linktede yazmılmıs gazetede.. :smiley-cool: eger deneyen ve sonuc alan olursa yazsın lütfen bakalım gercekten işe yarıyormu...:smiley-cool:a.s.
ay başinda çikan sivilceme deniycem ben valla:icecream:
dolunayı da denemek lazımtatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?