yazdığım bazı kelimeler 2 kez yazılmış gibi çıkıyor bazen ,sebebini anlayamadım.
Aslında güzel kremler var ve bazıları kremin işleyişine dair çalışmalardan bahsediyor,benim daha çok böyle ürünler dikkatimi çekiyor.
keramene kremi duymuşsunuzdur mutlaka,krem içerisindeki aktifleri ve kılları nasıl inhibe ettiğini detaylıca yazmışlar.
Bilimsel açıklamalar görmek insanı ümitlendiriyor.
İyi bir çalışmanın ürünü gibi görünüyor ama bildiğiniz gibi bu tarz kozmetik ürünleri uzun süre kullanmak gerekiyor ,kullanıcı yorumlarını takip etmek gerekiyor.
İnsanlar eskiden sadece TV deki reklamlarla haberdar olabiliyordu ama artık internet aracılığyla yerli yabancı birçok üründen haberdar olabiliyor,rahatlıkla araştırıp bilgi edinebiliyor
ben ara sıra sizlere yine dünyadaki başarılı ürünlerden bahsedeceğim.keramenede bu ürünlerden biri gibi geldi bana.
Bu üründe EGF üretimini bastırmaktan,keratinositler üzerine antiproliferatif etkisinden bahsedilmekte.umarım bahsettikleri etkileri içeriyordur.çünki bu bahsi geçen aktiviteler kıl üretimini bastırmaya yönelik ..