tüylere acısız çözüm

Suna DUMANKAYA da mübarek güzellik formülü üretme makinası gibi kaç bin tane formülü var sayamadım gitti.

suna dumankaya da ticarete döktü artık bozdu işi... şimdilerde birde kızını çıkarmaya başladı.. kelin ilacı misali saçlar boyalı, bir karış parlayan makyaj, yıllarca veremediği kiloları bu otların arasında ona yarayan hiç mi bişey yok ben anlamadım. bu zırnık ı önce kullansın sonra millete önersin :))

kızlar niye bu kadar kötülüyosunuz zırnığı belki her cilde uygun değildir belki bana iyi gelmiştir belki başkasına da iyi gelecektir.saç boyası da öyle değilmi önce alerji yapıyormu die deneyip te uygulamıyormusunuz bu da öyle önce çok az denersiniz zararı olursa kullanmazsınız ama ben gayet memnunum tüylerimde hem azaldı hemde çok zayıf cıkıyo napiym ben bildiğimi size yazmak istedim faydalanmak isteyene ..kötü koktuğu doğru ama yeni çıkan zırnık tozunda kokusunu hafifletici karanfilimsi parçacıklar var hem gülü seven dikenine katlanır dimi banyo jelleri ne güne duruyor güzelce bi yıkarsınız olur biter bence jilet ile ağdadan daha makbül bişey denemek isteyen araştırsın öyle denesin... hepinize sevgiler...

Sen önermeden önce de 50 kere konuşuldu canım bu konu.Deneyenler de kendi yorumlarını söylüyor zaten.Sonuçta bu bir kimyasal.Kullanın diyen de öneride bulunuyor,kullanmayın diyen de.
Bu kötülemek olmuyor pek.Herkes fikrini söyledi,sen dahil.

Bende denedim, jiletten hiç bir farkı yok gerçekten. Acil durumlarda kullanılabilir belki. Kokuyu biraz olsun azaltmak için de karışımı açık havada (balkon v.s) yapın biraz orda bekletin, çok fazla olmuyor o zaman koku.

kızlar hiiç boşuna zaman kaybetmeyin bende kullandım zırnık aylarca halamda kullandı ama hiç bir faydasını görmedik maalesef çektiğimiz o kötü kokuda yanımıza kar kaldı okadar

kızlar hiiç boşuna zaman kaybetmeyin bende kullandım zırnık aylarca halamda kullandı ama hiç bir faydasını görmedik maalesef çektiğimiz o kötü kokuda yanımıza kar kaldı okadar

Fayda derken ağdanın üzerine mi yaptın yoksa epilasyon yöntemi olarak mı kullandın? Ağdanın üzerine sürüldüğünde tüyleri inceltiyor çünkü tabii her kesin tüy yapısı farklı...

sevepil zımpara deniyor.zımparaya benziyor ama sert değil.yumusağı diye düşünün pudralı.her bölgeye uygulanabilir.istenilen bölgeye biraz bastırarak dairesel haraketlerle uygulayın.ilginç 2dakikada tüy falan kalmıyo bende inanmadım ama denedim oluyor.ucuz,etkili,acısız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…