• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylerde Azalma Var Kızlar

Yani siz şimdi canınız yandığı için mi bıraktınız yoksa faydasını mı tam göremediniz:KK64:
Faydasini gordum ama asiri canim yandi. Açıkçası bide su var bu aralar esime fazla yuklenmemek istiyorum benim okul masraflarimla cok yukleniyorm Ona. Sir agdaya baslarm buyuk ihtimalle daha sonra devam edebilirm igneliye :(

Eğer tüyleri hiç almadıysanız daha basit oluyor. Umarım ağda filan uygulamamışsınızdır
Hayır ağda uygulamadığım tek bölge yüzüm yalnız dudak üzeri için kullandım limonda sürüyorum iple almaya nisbetle daha temiz oluyor.Bu arada size birkaç sorum olacak iğneli epilasyon yüzde kist sivilce benzeri şeyler çıkarır mı birde ağrısı limondan daha mı fazla olur?

Hayır ağda uygulamadığım tek bölge yüzüm yalnız dudak üzeri için kullandım limonda sürüyorum iple almaya nisbetle daha temiz oluyor.Bu arada size birkaç sorum olacak iğneli epilasyon yüzde kist sivilce benzeri şeyler çıkarır mı birde ağrısı limondan daha mı fazla olur?
Bende çıkmadı çıkacağını pek sanmıyorum. Baya acılı bi işlem ya yatarken bitmiş halini düşünüp kendinizi motive edebilirsiniz. İğne battığında hiç acı yok elektrik verilince baya küfür üretebiliyorsunuz :)

Bende çıkmadı çıkacağını pek sanmıyorum. Baya acılı bi işlem ya yatarken bitmiş halini düşünüp kendinizi motive edebilirsiniz. İğne battığında hiç acı yok elektrik verilince baya küfür üretebiliyorsunuz :)
Elektrik miiii:KK57:
Çin işkencesi gibi umarım zararlı değildir:KK70:

Back
X