- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi unfriendly
Yarar tabiki en iyi cozum bence. Ama cok acitiyoBende zaten iğneli istiyorum ama işe yaramamasından korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarar tabiki en iyi cozum bence. Ama cok acitiyoBende zaten iğneli istiyorum ama işe yaramamasından korkuyorum
Peki faydasını görebildiniz miİğneli epilasyon denedim bilindik bi yere gittiğim için maddi olarak sıkıştım bıraktım. Ağdaya filan hiç bulaşmadım. Meslek sahibi olana kadar onlarla yaşamaya mecburum :)
Yani siz şimdi canınız yandığı için mi bıraktınız yoksa faydasını mı tam göremedinizYarar tabiki en iyi cozum bence. Ama cok acitiyo
Faydasini gordum ama asiri canim yandi. Açıkçası bide su var bu aralar esime fazla yuklenmemek istiyorum benim okul masraflarimla cok yukleniyorm Ona. Sir agdaya baslarm buyuk ihtimalle daha sonra devam edebilirm igneliyeYani siz şimdi canınız yandığı için mi bıraktınız yoksa faydasını mı tam göremediniz
Bencede bir süre ağdayı denemekte fayda varFaydasini gordum ama asiri canim yandi. Açıkçası bide su var bu aralar esime fazla yuklenmemek istiyorum benim okul masraflarimla cok yukleniyorm Ona. Sir agdaya baslarm buyuk ihtimalle daha sonra devam edebilirm igneliye
Evet alınan tüyler çıkmıyor denecek kadar az..Peki faydasını görebildiniz mi
işte bu güzel bir haberdiEvet alınan tüyler çıkmıyor denecek kadar az..
Eğer tüyleri hiç almadıysanız daha basit oluyor. Umarım ağda filan uygulamamışsınızdırişte bu güzel bir haberdi
Hayır ağda uygulamadığım tek bölge yüzüm yalnız dudak üzeri için kullandım limonda sürüyorum iple almaya nisbetle daha temiz oluyor.Bu arada size birkaç sorum olacak iğneli epilasyon yüzde kist sivilce benzeri şeyler çıkarır mı birde ağrısı limondan daha mı fazla olur?Eğer tüyleri hiç almadıysanız daha basit oluyor. Umarım ağda filan uygulamamışsınızdır
Bende çıkmadı çıkacağını pek sanmıyorum. Baya acılı bi işlem ya yatarken bitmiş halini düşünüp kendinizi motive edebilirsiniz. İğne battığında hiç acı yok elektrik verilince baya küfür üretebiliyorsunuz :)Hayır ağda uygulamadığım tek bölge yüzüm yalnız dudak üzeri için kullandım limonda sürüyorum iple almaya nisbetle daha temiz oluyor.Bu arada size birkaç sorum olacak iğneli epilasyon yüzde kist sivilce benzeri şeyler çıkarır mı birde ağrısı limondan daha mı fazla olur?
Elektrik miiiiBende çıkmadı çıkacağını pek sanmıyorum. Baya acılı bi işlem ya yatarken bitmiş halini düşünüp kendinizi motive edebilirsiniz. İğne battığında hiç acı yok elektrik verilince baya küfür üretebiliyorsunuz :)
Evet baya işkenceli bişi ama en iyi yöntem ciddi anlamda düşünmelisiniz..Elektrik miiii
Çin işkencesi gibi umarım zararlı değildir
Limondan daha fazla acı veriyorsa dayanabileceğimi düşünmüyorum yinede denemekte fayda var tabiiEvet baya işkenceli bişi ama en iyi yöntem ciddi anlamda düşünmelisiniz..
Yani tabiki :)Limondan daha fazla acı veriyorsa dayanabileceğimi düşünmüyorum yinede denemekte fayda var tabii