• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyler Icin Ameliyat Eldiveni Kullananlar Buraya...!!!

canım oncelikle hemen cevap verdigin icin tesekkur ederim :asigim: a.s.

sir yapmak icin hem deneyimim yok hem de cesaretim... acaba ilkinde once makasla kucultsem ya da soguk agda banti kullansam? sonra da eldiven yapsam, nasil olur acaba? :1closedeyes:

Rica ederim canım, ne demek:1hug:
Bence eğer uzunlarsa sire başla derim. Çünkü eldivenle başedemeyebilirsin. Bir süre sonra boynun tutulur sinir basara.s Sire alışınca eldivenle alırken hiç hissetmiyorsun bile. Zaten arada ağdayla yapmak gerekir ölü deriyi falan temizlediği için ayda 1 lazım bence. Sonra çıkanları eldivenle temizlersin. Ben alıştırdım kendimi her daim temiz geziyorum şükür. Hiç tahammülüm yok onlarakötükedihüso

Rica ederim canım, ne demek:1hug:
Bence eğer uzunlarsa sire başla derim. Çünkü eldivenle başedemeyebilirsin. Bir süre sonra boynun tutulur sinir basara.s Sire alışınca eldivenle alırken hiç hissetmiyorsun bile. Zaten arada ağdayla yapmak gerekir ölü deriyi falan temizlediği için ayda 1 lazım bence. Sonra çıkanları eldivenle temizlersin. Ben alıştırdım kendimi her daim temiz geziyorum şükür. Hiç tahammülüm yok onlarakötükedihüso

evet ya dün benim boynum tutuldusırnaşık şey bugün zar zor hareket ettiriyorum eldivenin tek kötü tarafı bufisfisfis

arkadaslar bu bolgeyi cimbizla alan var mi? oyle denesek :bbo:

cimbiz killari kalinlastiriyo deniliyo ama agda da sarkma yapiyo denliyo offff :tomato:

cımbız mı:shiç tavsiye etmem canım ..jilet vur o zmn kısadan olsun..bende ağda ve eldivenden yanayım kızlarsositososito

ya uzun sürmüyo mu kızlar? ben şöle biraz alayım dedim.. al 5 dk bekle al 5 dk bekle (acıyo da:tomato: ) yarım saat geçti ben çeyreğini bitiremedim.:1shok:.. sir bana daha kolay geldi niyeyse acıyı bi kere de çekmek işime geliyo galiba... :jeyyar:

ya arkadşlar bnde ameliyat eldiveni ile almayı düşünüorum ama nsl kullanılacğını blmiorum :1no2: yardım edermsiinz..??

Back
X