• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyler Icin Ameliyat Eldiveni Kullananlar Buraya...!!!

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
ameliyat eldiveniyle alınca ne kadar süre temiz kalıyo...yani kökten mi alıyo?
ve dudak kısımlarını da alıyo musunuz dr eldiveniyle....yoksa sadece üst bölgeyi mi alıyosunuz?yardımmm....

ben canım heryerini aldım bidefasında ama bayagı bi uzaması gerekiyo o kadar sabredersen
alırsın

Ben de tamamını aldım hemde tamamını :) Ağda kadar uzun sürüyor sonuçta kökünden alınıyor ama uzun olması lazım. Biraz yorucu ama ağda kadar değil bence ağdanın yapışması bulaşmasından sıkıntı gelmişti bana iyice, rahat geldi eldiven a.s.

koltuk altımda kullanıyorum eldiveni en inceleri bile alıo ama 3.bölge için ağda yapıorum eldivenle tek tek uraşamıoyrum .ağdayla daha temiz oluyo

Fakat eldivenle almak için epeyce uzatmak lazımsa ıyyy o süre içinde kıllı kıllı gezeceğiz o zaman. Yok yok bence en iyisi ağda ya da makina.

Fakat eldivenle almak için epeyce uzatmak lazımsa ıyyy o süre içinde kıllı kıllı gezeceğiz o zaman. Yok yok bence en iyisi ağda ya da makina.

Yok canım ya önemli olan kılın uzunluğu değil.Tırnağının biraz uzun olması gerekiyor.Ben ağdanın alamayacağı kısacık tüyleri bile eldivenle alabiliyorum. :1rolleyes:

Yok canım ya önemli olan kılın uzunluğu değil.Tırnağının biraz uzun olması gerekiyor.Ben ağdanın alamayacağı kısacık tüyleri bile eldivenle alabiliyorum. :1rolleyes:

e tırnağım yokki benim mesela.....
neyse kıl uzatırken tırnak da uzatcaz demekkkk...:roflol::roflol::roflol:

canım amelıyat eldivenı var günlük kullandığımz eldivenler var.ama onu için baybsteril evdilenler var onlardan kullanabilirsinz.birde amelıyat için olanlar var ama onlar numaralı felan.siz normalınden kullann:):):):):)

canım amelıyat eldivenı var günlük kullandığımz eldivenler var.ama onu için baybsteril evdilenler var onlardan kullanabilirsinz.birde amelıyat için olanlar var ama onlar numaralı felan.siz normalınden kullann:):):):):)

ay tabi ya, ne gerek var steril almaya. ben temizlikte kullancaz diyorum eczacıya, artık o ne temizliği anlıyo bilmiyorum sırnaşık şey ama çok uzun sürüyo onunla ugrasmak yaa, bayılıyo insan. ben şimdiye kadar hiç tamamını bi kerette bitiremedim, çok sıkıcı çat çat çat

acımıyomuki peki çok acırya morarırı ağda kadar acısı varmı ağda birden oluo we temizlenio o ise tek tek can dayanırmı buna:utangac:süprizzzzz

ya arkadaslar tek tek mi aliyosunuz yoksa parmaklarinizla bi kac tutamini cekip cekip mi? biri bana detayli anlatir mi? cok topicte sordum ama acil cevap lazim :çok üzgünüm:

ya arkadaslar tek tek mi aliyosunuz yoksa parmaklarinizla bi kac tutamini cekip cekip mi? biri bana detayli anlatir mi? cok topicte sordum ama acil cevap lazim :çok üzgünüm:

Canım benim kendin deneme-yanılma yöntemiyle sana uygun şeklini bulabilirsin. Nasıl kolayına gelirse ama birkaç tane birlikte alınabiliyor. Bir de tavsiyem uzamalarına izin verme sonra başa çıkamazsın. Ben ayda 1 kere sirle alıyorum daha sonra her hafta çıkan küçükleri eldivenle temizliyorum.a.s.

canım oncelikle hemen cevap verdigin icin tesekkur ederim :asigim: a.s.

sir yapmak icin hem deneyimim yok hem de cesaretim... acaba ilkinde once makasla kucultsem ya da soguk agda banti kullansam? sonra da eldiven yapsam, nasil olur acaba? :1closedeyes:

Back
X