Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüyler Icin Ameliyat Eldiveni Kullananlar Buraya...!!!
- Konu Sahibi bisquit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben canım heryerini aldım bidefasında ama bayagı bi uzaması gerekiyo o kadar sabredersen
alırsın
anladım canım...peki ne kadar sürede uzuyor mesela ağda kadar uzun vadeli mi
Fakat eldivenle almak için epeyce uzatmak lazımsa ıyyy o süre içinde kıllı kıllı gezeceğiz o zaman. Yok yok bence en iyisi ağda ya da makina.
Yok canım ya önemli olan kılın uzunluğu değil.Tırnağının biraz uzun olması gerekiyor.Ben ağdanın alamayacağı kısacık tüyleri bile eldivenle alabiliyorum. :1rolleyes:
Yok canım ya önemli olan kılın uzunluğu değil.Tırnağının biraz uzun olması gerekiyor.Ben ağdanın alamayacağı kısacık tüyleri bile eldivenle alabiliyorum. :1rolleyes:
e tırnağım yokki benim mesela.....
neyse kıl uzatırken tırnak da uzatcaz demekkkk...:roflol::roflol::roflol:
bana da öyle geldi gamyoncuiremsu
O zaman kılları değil tırnakları uzatıyoruz kızlar :)))
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance::dance:
:teytey::teytey::teytey:
S
sis___
Ziyaretçi
canım amelıyat eldivenı var günlük kullandığımz eldivenler var.ama onu için baybsteril evdilenler var onlardan kullanabilirsinz.birde amelıyat için olanlar var ama onlar numaralı felan.siz normalınden kullann:):):):):)
ay tabi ya, ne gerek var steril almaya. ben temizlikte kullancaz diyorum eczacıya, artık o ne temizliği anlıyo bilmiyorum sırnaşık şey ama çok uzun sürüyo onunla ugrasmak yaa, bayılıyo insan. ben şimdiye kadar hiç tamamını bi kerette bitiremedim, çok sıkıcı çat çat çat
Uzun olan tırnağın olsun canım ya bu sıcakta o kıllar çekilmio valla:roflol::dance:
ya arkadaslar tek tek mi aliyosunuz yoksa parmaklarinizla bi kac tutamini cekip cekip mi? biri bana detayli anlatir mi? cok topicte sordum ama acil cevap lazim :çok üzgünüm:
Canım benim kendin deneme-yanılma yöntemiyle sana uygun şeklini bulabilirsin. Nasıl kolayına gelirse ama birkaç tane birlikte alınabiliyor. Bir de tavsiyem uzamalarına izin verme sonra başa çıkamazsın. Ben ayda 1 kere sirle alıyorum daha sonra her hafta çıkan küçükleri eldivenle temizliyorum.a.s.