Tüyler için ağda mı ,makine mi kullanıyorsunuz ??

ağda en güzeli kalınlaştırmıyor tüm vücut için ağda kullanıyorum ancak üni öğrencisi olduğumdan dolayı istanbulda kuaförlere pek güvenemiyorum özel bölge konusunda o yüzden o bölgede plastik eldiven kullanıyorum ağda gibi olmuyor ama olsun.

Ben genital bölge için ağda , koltukaldı ve bacaklarıma epilatör yapıyorum..Genital bölgeyi makine tam olarak alamıyo ya da ben beceremiyorum makine aşağıyı almaya başlayınca atıyo kendisini korkuyorum bende kaptırıcam diye yapan biri varsa nasıl yaptıgını bu işin püf noktasını bana anlatabilir mi :26: malum yakında yazlığa gidicem ev kalabalık oluyo ağda yapamam makineyle iki dk da alırım jilet çok fena yapıyo ya bi dönem yapmıştım küçükken erkekten farksızdım valla allahtan azaldı şimdi

Eğer Mümkünse Kuaförde Veya Lazere Git Jiletten Daha İyidir Hemde Çoğalmaz Azalır Tam Aksine Ev Kalabalık Malum Gider Yaptırır Gelirsin

makina daha çok acıtmıyomu be canım,ağda birden topluyo,mecbur kalınca bende makine kullanıyorum

Haklısın aslında da ağda birden çekiyor ya o an korkutuyor beni makineyle bekleye bekleye idare ediyorum. Ama ağdayı da deneyeceğim. En son yıllar önce talihsiz bir denemem olmuştu hiç unutmam :)

Haklısın aslında da ağda birden çekiyor ya o an korkutuyor beni makineyle bekleye bekleye idare ediyorum. Ama ağdayı da deneyeceğim. En son yıllar önce talihsiz bir denemem olmuştu hiç unutmam :)

En İyisi Kuaförde Yaptır Ama Sir ağda Ilık Olmasına Dikkat Et Yanmasın Diye Yani Vucudun Hassassa Deneyimli Bir Arkadaş Bu Bilgiyi Verdi Mantıklıda Bende Jilet Kullanıyorum sir Ağdaya Geçmeyi Düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…