• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüyler için ağda mı ,makine mi kullanıyorsunuz ??

makine canım.ağdanın içinde şeker olduğu için kıl köklerini besliyormuş...diyor dermotologlar

Annecim hep agdayi onerirdi,bacaklarini gosterir bak bitane bile tuy yok derdi,gercekten oyle,karida hic tuy yok,artik yapmiyorda ama bitmis yani !
ama ben dayanamam diye hic bulasmadim,makinede kullanmiyorum,jilete devam:)

Ben Makine Kullandım Alerji Yapıyor Sivilceler Çıkıyor Baya :( Şimdi Jiletle Alıyorum Ama ONla Temiz Alamıyorum 2 veya 3 Kez Kaptırdım Leke Oldu Ne Yapsam Bilemedim Ama Acıya Dayanıklıyım (:

Ben Makine Kullandım Alerji Yapıyor Sivilceler Çıkıyor Baya :( Şimdi Jiletle Alıyorum Ama ONla Temiz Alamıyorum 2 veya 3 Kez Kaptırdım Leke Oldu Ne Yapsam Bilemedim Ama Acıya Dayanıklıyım (:

oyle markette ,ßakkalda satilan 5i biyerde ucuz jiletleri kullanma ßikere. ßayanlar icin uretilmis,5 tras bicakli harika jiletler var,agdadan farksiz aliyorlar.Netten bulabilirsem ekliyim kendi kullandigimi..

bazen epilasyon bazen agda yapıyorum
ama şuan amişim canım çok yanyor kızlar
emla diye bir krem varmış eczanelerde satılıyor
genital bölgeye ayda yada epilasyon yapmadan
2 saat önce sürüp uyuşturuyormuşsunuz
sonra alrkenn acı bile hisstmiyormuşsunuz
ben kadın doğum dr yazdrıcam inşlh yazar da
alıırım çünkü canım çok yanııyor:43:

Sir yaptır yada kendin yap. Benim eşim kuaför ( erkek kuaförü ) toptancısından sir makinası almıştı kendim yapıyorum 5 dakika da çok harika birşey yani. $vivol_sir_agda_makinesi_ve_seti_7586_1.jpg bak böyle çok güzel birşey. dene memnun kalırısn.

bazen epilasyon bazen agda yapıyorum
ama şuan amişim canım çok yanyor kızlar
emla diye bir krem varmış eczanelerde satılıyor
genital bölgeye ayda yada epilasyon yapmadan
2 saat önce sürüp uyuşturuyormuşsunuz
sonra alrkenn acı bile hisstmiyormuşsunuz
ben kadın doğum dr yazdrıcam inşlh yazar da
alıırım çünkü canım çok yanııyor:43:

Geçmiş Olsun Valla Ben Dokundurtmazdım Korkudan ..

$venüs jilet.jpeg

gilette Venüs , cok guzel deniyebilirsin , benim kullandigim bu

Son düzenleme:
Yok Ben Kuaförde Yaptırıcam Ama Ağda İyi mi Kötümü Felan Hiç Bilgim yok Ya :(

kuaförde yaptır en iyisi evde başa çıkılmaz bide ilk yapıcaksan eyvah eyvah :100: jiletle falan başa çıkılmıyor,kuaför 5 dk da bitirir,aslında epilasyon en güzelide işte....

Back