Tüyler/ Epilasyon

aceopak1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
3
0
30
Merhaba arkadaşlar. Ben çok küçükken meraktan olsa gerek vücudumu jiletle almaya başladım. Küçüklükten olsa gerek bıyık kısmımı bile aldığımı hatırlıyorum, ama ondan kurtuldum tabiki de 3-4 senedir normal şekilde alıyorum. Bacaklarım, kollarım, belim, sırtım hep jiletle alındı ve artık fazla çıkmasına engel olamıyorum. Göğüslerimde bile kıl var. Ben epilasyon yaptırmak istiyorum ama pek bir bilgim yok. Epilasyonla bu sorunlardan, kıllardan kurtulabilir miyim? Ve hangi epilasyona gitmeliyim lazer,iğneli vs? Açıkçası lazere gitmeden önce neler yapılması gerekiyor onu da merak ediyorum. Yani gitmeden önce tıraş olupta mı gitmemiz gerekiyor? Eğer öyleyse neyle tıraş olduğumuz farkediyor mu? Lütfen bu tüylerden kurtulmam için bana yardımcı olun bilgi vererekten çok bunaldım çünkü

Jiletle traş olup gidiyorsun.
Epilasyon kesin çözüm olmasada epey azaltıyor.
Benim gittiğim vakumlu acısı daha az oluyor.
İğne atışlı olandan da yapıyor o ise biraz daha acılı.

Merhaba arkadaşlar. Ben çok küçükken meraktan olsa gerek vücudumu jiletle almaya başladım. Küçüklükten olsa gerek bıyık kısmımı bile aldığımı hatırlıyorum, ama ondan kurtuldum tabiki de 3-4 senedir normal şekilde alıyorum. Bacaklarım, kollarım, belim, sırtım hep jiletle alındı ve artık fazla çıkmasına engel olamıyorum. Göğüslerimde bile kıl var. Ben epilasyon yaptırmak istiyorum ama pek bir bilgim yok. Epilasyonla bu sorunlardan, kıllardan kurtulabilir miyim? Ve hangi epilasyona gitmeliyim lazer,iğneli vs? Açıkçası lazere gitmeden önce neler yapılması gerekiyor onu da merak ediyorum. Yani gitmeden önce tıraş olupta mı gitmemiz gerekiyor? Eğer öyleyse neyle tıraş olduğumuz farkediyor mu? Lütfen bu tüylerden kurtulmam için bana yardımcı olun bilgi vererekten çok bunaldım çünkü
Lazer cesidine karar vermek icin once ten rengi ve tuy rengi yapisi cok onemli. Acik tenliyseniz tuylerinizde siyah ise alexandrite lazer ile kurtulabilirsiniz. Eger gitmeye karar verirseniz yaptiracaginiz bolgeleri uzun bir sure kokten almayin. Surekli jilet kullandim yazmissiniz ya sizde lazer daha etkili olur. Duzgun bir yerde yaptirirsaniz kalici epilasyonda saglanabilir. Ben %90 kurtuldum. Darisi basiniza.

Lazer cesidine karar vermek icin once ten rengi ve tuy rengi yapisi cok onemli. Acik tenliyseniz tuylerinizde siyah ise alexandrite lazer ile kurtulabilirsiniz. Eger gitmeye karar verirseniz yaptiracaginiz bolgeleri uzun bir sure kokten almayin. Surekli jilet kullandim yazmissiniz ya sizde lazer daha etkili olur. Duzgun bir yerde yaptirirsaniz kalici epilasyonda saglanabilir. Ben %90 kurtuldum. Darisi basiniza.
Açık tenliyim ama kıllarım siyah ve kalın. İnşallah dediğiniz gibi kurtulabilirim

Açık tenliyim ama kıllarım siyah ve kalın. İnşallah dediğiniz gibi kurtulabilirim
Super o zaman tam alexandrite lazere uygunsunuz. En etkiliside o zaten. Sakin ucuz yapan yerlere kanmayin bitene kadar vs. olan yerlere. Doktor ruhsatli bir yere gidin.

Son düzenleme:
bende yuzum icin 8 aydir lazere gidiyorum biyik,cene ve yanak bolgem icin vucudum icinde onumuzdeki ay basliycam ama acaba yuzum icin igneliyemi gitseydim diye dusunmeden edemuyorum.yanaklarimdaki killar baya artti cunku.epilasyonu yapan uzman once artacak sonra bitecek,epilasyon bir surec ve sabir gerektiriyor, 3 5 seansta bitse herkes bir yolunu bulup bitirirdi killi kadib kalmazdi cevrede diyor.kafam iyice karisti

bende yuzum icin 8 aydir lazere gidiyorum biyik,cene ve yanak bolgem icin vucudum icinde onumuzdeki ay basliycam ama acaba yuzum icin igneliyemi gitseydim diye dusunmeden edemuyorum.yanaklarimdaki killar baya artti cunku.epilasyonu yapan uzman once artacak sonra bitecek,epilasyon bir surec ve sabir gerektiriyor, 3 5 seansta bitse herkes bir yolunu bulup bitirirdi killi kadib kalmazdi cevrede diyor.kafam iyice karisti
Lazerle yuz kesinlikle bitmez incelir. Incelincede igneliye gecmelisiniz.

Hangi şehirdesin? Ankara da isen benim gittim lazer epilasyon kliniğini tavsiye ederim sana. Kuaför gibi yerler yerine doktorlu yerlere gitmeni öneririm

Lazerle yuz kesinlikle bitmez incelir. Incelincede igneliye gecmelisiniz.
Yuzum zaten cok kotu durumda degildi keske en bastan yaptirsaydim cunku su anda benim basladigimdan cok daha kotu durumda.igneli ilede iz kalir vs dediler birde bİyik bolgesine igneli yapilmİyor dediler bu konuda bilginiz varmi acaba.kusura bakma aceopak 1 arkadasim konunuda dagittim gibi biraz

Yuzum zaten cok kotu durumda degildi keske en bastan yaptirsaydim cunku su anda benim basladigimdan cok daha kotu durumda.igneli ilede iz kalir vs dediler birde bİyik bolgesine igneli yapilmİyor dediler bu konuda bilginiz varmi acaba.kusura bakma aceopak 1 arkadasim konunuda dagittim gibi biraz
Bende yuzume soprano ice diod lazer yaptirdim. Simdilik yeter. Faydasinida gordum yani kalinlarim inceldi. Ekim basi igneliye gecicem. Ankarada bu isin ehli bir yer buldum. Bitene kadar devam edicem. Isinin ehli biri yaparsa iz kalmiyor cidden.

alexandrite lazer yaptırıyorum ben 3-5 seans oldu ve her seferinde azaldı şu an üç beş tane kaldı resmen çok mutluyum. Ama yaparken çok acıtıyor ve akşamında atesleniyorum. Aslında tüm vücut yaptırmam lazım ama dayanamam diye çekiniyorum. Yıllar önce başka yerde gitmiştim 3-4 Seans o kadar arttırdı ki bana da dediler önce artar sonra azalır diye ama bu sefer hiç öyle olmadı.

alexandrite lazer yaptırıyorum ben 3-5 seans oldu ve her seferinde azaldı şu an üç beş tane kaldı resmen çok mutluyum. Ama yaparken çok acıtıyor ve akşamında atesleniyorum. Aslında tüm vücut yaptırmam lazım ama dayanamam diye çekiniyorum. Yıllar önce başka yerde gitmiştim 3-4 Seans o kadar arttırdı ki bana da dediler önce artar sonra azalır diye ama bu sefer hiç öyle olmadı.[/QUOTE

hmm bende bir sure daha devam edicem bakalim nasil olacak peki mesela seans sonrasi 1 hafta sonra falan dokuluyor sOnrasinda yeniden cikmaya basliyor ya ne kadar surede tekrar cikmaya basliyor ve cikmaya baslayinca hemen gidiyormusunuz gitmeden once herhangi bir islem.yapiyormusunu kisaltma vs gibi
Bende yuzume soprano ice diod lazer yaptirdim. Simdilik yeter. Faydasinida gordum yani kalinlarim inceldi. Ekim basi igneliye gecicem. Ankarada bu isin ehli bir yer buldum. Bitene kadar devam edicem. Isinin ehli biri yaparsa iz kalmiyor cidden.

Ne kadar suredir gidiyorsunuz kacseans oldu ve her seans arasi ne kadar suruyor birde yukaridaki arkadasada sormustum gitmeden once herhangi bir islem yapiyormusunuz

Son düzenleme:
LAzer batık tüy herseye çözüm. Randevu alcam regl den sonra çünkü genital için regl sonrası gelin dediler. Başlıcam bende

Yüz için kesinlikle iğneli yi tavsiye ediyorlar keşke hiç lazere gitmeseydn

kızlar bende yanlış uygulama yüzünden yüzümdeki tüyleri sakala dönüştürenlerdenim, gerçekten çok kötü dönemlerdi bir arkadaşın da dediği gibi saçımı toplayamıyor sürekli yüzüme dağıtıyordum.neyse 12 seans (1 sene boyunca yani )diode lazere gittim incelleti tüylerimi ama boynuma kadar yayıldı yüze lazeri kesinlikle tavsiye etmiyorum. en son araştırdım ve acısına rağmen iğneli eğilasyonu deneme karar verdim ondan da çok korkuyordum ama denedim yinede. ilk bir güzellik merkeziyle anlaştım ve gittim ilk tecrübemi yaşadım iğneli epilasyonda ve içler acısıydı yüzümde büyük büyük kabuklar oluştu ve şişti yüzüm.Allahtan kremlerle falan iz kalmadan 10 güne kadar geçti.oraya bir daha gitmedim tabi ki sonra başka bir yer buldum ve orda da girdim bir seansa ve bu sefer sonuç diğerine göre mükemmeldi ilk seansta tam 52 dk çalışıldı (normalde 30 dk çalışılıp ara verilmesi gerekiyor)buna rağmen yüzümde çok hafif bir şişlik ve çok küçük kabuklarım vardı görünmüyordu bile tabi ki çok mutlu oldum bu duruma işi bilen birini bulmuştum çünkü. kasım 2016 dan beri buraya devam etmekteyim hiç bir şikayetim yok tüylerim artık görünmüyor diyebilirim o kadar azaldı ama yine de inat edip çıkmaya devam edenler var devam edersem onlarda pes edecek zaten çok ince durumdalar.KESİNLİKLE İĞNELİ EPİLASYONU DENEYİN AMA İYİ YAPAN BİRİNİ BULUN VE ACISINDANDA KORKMAYIN BİR EMLAYA BAKIYOR SÜRÜNCE HİÇ HİSSETMİYORSUN.TÜYLERİNİZDEN KURTULMANIZ DİLEĞİYLE

X