tüyler(acil yardımınıza ihtiyacım var)

girl64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
43
0
96
Uşak
arkadaşlar ben 13 yaşındayım bi konuya mesaj yazdım ama cevap gelmeyince bu konuyu açtım benim dudağımın üstünde tüyler var ve bu durum beni çok rahatsız ediyo almak istiyorum sizce almalımıyım alırsam ip ağda vs. neyle almalıyım lütfen bana yardımcı olun okulda arkadaşlarımın suratına bakarken çok utanıyorum ne yapmalıyım???

Güzelim yakınında kuaför varsa sıcak ağda ile aldırabilirsin 5dakikadan az zamanda alır kızımda öyle aldırır utanmana gerek yok hem ucuz

2 haftada bir kuaförde sir ağdayla aldırr canım. sadece 1 lirayaa alıyorlar :) bazı yerlerde 2 lira.
daha çok çoğalır falan diyenleri dinlemee. çoğalmıyor çünkü. sir ağda çoğaltmaz. 2 haftada bir düzenli aldırırsan kaymak gibi dolaşırsın :)

ben kızımınkileri kendim alıyorum :)

aynen canım..2 dakikada alırlar sir ağda ile ,hem de böylece zamanla azalır..

teşekkür edrim ilginize bende sir kullanmayı düşündüm ama dudak üstünde gölge falan yapıyomuş yazın,ipte tüyleri kırıyo diye duydum o yüzden kafam karıştı böyle bişey varmı?:44: bide bi ip bi sirle aldırsam nasıl olur acaba????

cildin narin mi? Kızım ip ile aldırmaz çok acıyor diyor sir ağda ile aldırıyor oda sivilce yapıyor ama sonra geçiyor

biraz narin sir kısa tüyleri alıyo mu hani bu ilk çıkmaya başladığında alıyosa sire başlıycam

lütfen biri cevap yazsın sir ağda kısa tüyleri alıyomu lütfennnnn yardım edinnn

canım ilk sirle alıp sonra üstünden ile geçsinlerrr kaymak olur :)

dogruılk bıyıklarımı aldırdıgımda kendımı cok begenmsıtm yaa cok kalabalıkmıs dudugımın ustunde hehehy agda ıyı ya bı cekmede bıtıo hemencık ben evde kendım alıom gece gunduz farketmıo:) alerjı oluo tabı arada fondoten suruom 1 gun sonra gecıo

yaa canım dalgamıı geçiyorsunnnn?? kız daha 13 yaşında. kötü örnek oluyosun. bu yaşta fondoten sürerse ilersini düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…