tüyler(acil yardımınıza ihtiyacım var)

girl64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
43
0
96
Uşak
arakadaşlar ben 13 yaşındayım bi konuya mesaj yazdım ama cevap gelmeyince bu konuyu açtım benim dudağımın üstünde tüyler var ve bu durum beni çok rahatsız ediyo almak istiyorum sizce almalımıyım alırsam ip ağda vs. neyle almalıyım lütfen bana yardımcı olun okulda arkadaşlarımın suratına bakarken çok utanıyorum ne yapmalıyım???

bende öyleydim al istersen canım ama sir ağda yaptır kuaförde.sonrada karınca yumurtası yağı kullan ya da kremini bulabilirsen kremini kullan.azalsın bitirsin.ya da turunç bulabilirsen oraya turunç uygula.ya da limon suyu tuzla karıştır uygula hangisini istersen.hepsi iyi geliyor.tüylerini alma diğenleri de dinleme.neden dersen:çoğalıyor diyen masal uyduruyor.hiç de çoğalmıyor.bana alma diyorlardı o yaşta küçüksün daha falan dediler utana utana gezdim ortalıkta.seni anlıyorum bebeğim.ama mutlaka tüylerini sir ağdayla aldır.nerende tüy varsa sir ağda kullan.çünkü en iyi o.ve dediğim yöntemleri uygularsan ağdadan sonra biter tüylerin.turunçla ilgili limon suyu ile ilgili bölümleri oku arkadaşlar başlık açmışlardı.oralardan bilgi edinebilirsin

Son düzenleme:

arkadaşıma tamamen katılıyorum canım..
en iyisi kökünden almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…