Tüylenme

Ben 46 yasinda lazerle kurtuldum. Cunku kendiliginden azalacagi yoktu. Erkeksi killar dedigimiz yuz bolgesinde. Gogus arasi ucunda. Gobekte sirtta belde olmadik yerlerde cikan tuyler yani.
Bnde iğneli epilasyn yptrdm ama azalma yerine artış oldu hormonlarla alaklı ama kaç doktor gezdiysem çözüm bulamadım sizn hormonal bir problemnz yok sanrm

Bnde iğneli epilasyn yptrdm ama azalma yerine artış oldu hormonlarla alaklı ama kaç doktor gezdiysem çözüm bulamadım sizn hormonal bir problemnz yok sanrm
Hormonal degil. Genetik benim ki sanirim. Agda sir epilator kesinlikle azalmadi. Lazerde careyi buldum. Yuzumede igneliye basladim.

Hormonal degil. Genetik benim ki sanirim. Agda sir epilator kesinlikle azalmadi. Lazerde careyi buldum. Yuzumede igneliye basladim.
Anladm ne güzel inş bnde çözüm bulablrm bnm hormanel sanırım benim iğneli yaptırdığım halde azalma değil artış oldu

Yillardir bende mevcut. Kadin dogum, endokrinoliji, dahiliye gibi bolumlere gidip durdum hicbirseyim cikmadi en son doktor genetiktir dedi. Annem kılsız tüysüz kadindir.. Bu kadar killi genlere nereden sahip oldum bilemiyorum bu genetik miras olmaz olaydi diyorum bazen..

Bakalim ben de şimdi gidiyorum başka doktora

Gittim adet degildim hormon testi yapıldı sıkıntı yoktu ama küçük küçük folikul kistler çıktı bisi yok dedi ama ben yine gidicem başka doktora ilgilenmedi çünkü digeri
Bende kaç doktora gittim sonuç alamdm şmdi araştrma hastanesindeki prof bir doktora gittim bakalım sonuç ne olcak neden hçbr şey sonuç olmuyor bu tüylere

Peki sonuç olarak ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz mi

Malesef denemedigim kalmadi ama cozumu bulamadim genital bolge icin lazere gidiyorum. Maddi acidan sorun olmayacaksa tüm vücut lazer öneririm
Benim hormonlarımda bir problem var sanırım çünkü iğneliye gittim bir sonuç alamadm sznde mi hormonal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…