Bnde iğneli epilasyn yptrdm ama azalma yerine artış oldu hormonlarla alaklı ama kaç doktor gezdiysem çözüm bulamadım sizn hormonal bir problemnz yok sanrmBen 46 yasinda lazerle kurtuldum. Cunku kendiliginden azalacagi yoktu. Erkeksi killar dedigimiz yuz bolgesinde. Gogus arasi ucunda. Gobekte sirtta belde olmadik yerlerde cikan tuyler yani.
Hormonal degil. Genetik benim ki sanirim. Agda sir epilator kesinlikle azalmadi. Lazerde careyi buldum. Yuzumede igneliye basladim.Bnde iğneli epilasyn yptrdm ama azalma yerine artış oldu hormonlarla alaklı ama kaç doktor gezdiysem çözüm bulamadım sizn hormonal bir problemnz yok sanrm
Ben doğum kontrol falan hiçbirşey kullanmiyorumYani doğum kontrol hapı kullandığınız halde yeni tüyler çıkıyor dimi
Ya hormon testi adetsizken yapilinca yanlış mi oluyorKızlar benimde var adet düzensizliği ve tuylenme hormon testi yaptırdım normal dedi ve genetik olduğunu söyledi. Napicagimi bilmiyorum artık dalga geçiyorum kendimle şeftali gibiyim diye hdjdk
Anladm ne güzel inş bnde çözüm bulablrm bnm hormanel sanırım benim iğneli yaptırdığım halde azalma değil artış olduHormonal degil. Genetik benim ki sanirim. Agda sir epilator kesinlikle azalmadi. Lazerde careyi buldum. Yuzumede igneliye basladim.
Hiçbr ilaç kullanmadınız mı doktora gittiniz miBen doğum kontrol falan hiçbirşey kullanmiyorum
Gittim adet degildim hormon testi yapıldı sıkıntı yoktu ama küçük küçük folikul kistler çıktı bisi yok dedi ama ben yine gidicem başka doktora ilgilenmedi çünkü digeriHiçbr ilaç kullanmadınız mı doktora gittiniz mi
Yillardir bende mevcut. Kadin dogum, endokrinoliji, dahiliye gibi bolumlere gidip durdum hicbirseyim cikmadi en son doktor genetiktir dedi. Annem kılsız tüysüz kadindir.. Bu kadar killi genlere nereden sahip oldum bilemiyorum bu genetik miras olmaz olaydi diyorum bazen..
Bende kaç doktora gittim sonuç alamdm şmdi araştrma hastanesindeki prof bir doktora gittim bakalım sonuç ne olcak neden hçbr şey sonuç olmuyor bu tüylereGittim adet degildim hormon testi yapıldı sıkıntı yoktu ama küçük küçük folikul kistler çıktı bisi yok dedi ama ben yine gidicem başka doktora ilgilenmedi çünkü digeri
Peki sonuç olarak ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz miYillardir bende mevcut. Kadin dogum, endokrinoliji, dahiliye gibi bolumlere gidip durdum hicbirseyim cikmadi en son doktor genetiktir dedi. Annem kılsız tüysüz kadindir.. Bu kadar killi genlere nereden sahip oldum bilemiyorum bu genetik miras olmaz olaydi diyorum bazen..
Malesef denemedigim kalmadi ama cozumu bulamadimPeki sonuç olarak ne yaptınız bir çözüm bulabildiniz mi
Benim hormonlarımda bir problem var sanırım çünkü iğneliye gittim bir sonuç alamadm sznde mi hormonalMalesef denemedigim kalmadi ama cozumu bulamadimgenital bolge icin lazere gidiyorum. Maddi acidan sorun olmayacaksa tüm vücut lazer öneririm
Hormon tahlilim iyi ciktiBenim hormonlarımda bir problem var sanırım çünkü iğneliye gittim bir sonuç alamadm sznde mi hormonal
Hm bnmde normal çıkıyor bir kaç hormonum yüksk çıkıyor bklm prof doktora çıktım sonuç ne olcak lazer iyi sonuç veriyor muHormon tahlilim iyi cikti
Doktorum genetiktir dedi. Gorunurde tuylenmeye sebep olacak birsey yok.
Memnunum acikcasi , her bolgeye gitseymisim keske diye uzuluyorumHm bnmde normal çıkıyor bir kaç hormonum yüksk çıkıyor bklm prof doktora çıktım sonuç ne olcak lazer iyi sonuç veriyor mu
Ben epilasyondan memnn kalmadım hormonlrdn kaynaklı sanrmMemnunum acikcasi , her bolgeye gitseymisim keske diye uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?