• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme

En son 1 eylülde oldum adet onun için randevu aldım 11 ine bakalım ne dicekler bütün testleri yapsınlar baktım kadın dogumluk sorun yok endokrine gidicem tuylenme icin
Benm gitmediğim yer kalmadı hala çözüm bulamadım doğum kontrol hapı verdiler onu kullanıyorum ama hla çıkıyorlar sizinde mi sürekli artıyor tütleriniz nasıl çözüm bulcaz

Benm gitmediğim yer kalmadı hala çözüm bulamadım doğum kontrol hapı verdiler onu kullanıyorum ama hla çıkıyorlar sizinde mi sürekli artıyor tütleriniz nasıl çözüm bulcaz
Hormonel boz dolayı ise hormon tedavisi görmek lazım arkasından lazer ya da iğneli yaptırmak. Onun dışında doğum kontrol hapı ya da başka bi şeyle kurtulmak pek mümkün değil diye biliyorum. Ben 2 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım tüylerde hiç değişiklik olmadı

Hormonel boz dolayı ise hormon tedavisi görmek lazım arkasından lazer ya da iğneli yaptırmak. Onun dışında doğum kontrol hapı ya da başka bi şeyle kurtulmak pek mümkün değil diye biliyorum. Ben 2 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım tüylerde hiç değişiklik olmadı
Zaten 3.kutuya geçicem bir faydasını göremedim aksine adet miktarım azaldı size hangi ilacı verdiler hangi hormonlarınızda problem çıktı

Bna ultrason sonucu polikistik over var brz dedi doğum knrol hapı verdi

Siz nasıl çözüm buldunuz hangi ilaçla yol gösterirseniz çok sevinirim

Siz nasıl çözüm buldunuz hangi ilaçla yol gösterirseniz çok sevinirim
Bi sürü ilaç kullandım ben hormonlar için düzelmiyo düzelse bile geri bozuluyo şimdi bitkisel şeyler deniyorum ne kadar doğru yapıyorum onu da bilmiyorum. Yasmin kullanmıştım hiç bi yan etkisini görmedim ama tüylere faydası olmadı bende.

Bi sürü ilaç kullandım ben hormonlar için düzelmiyo düzelse bile geri bozuluyo şimdi bitkisel şeyler deniyorum ne kadar doğru yapıyorum onu da bilmiyorum. Yasmin kullanmıştım hiç bi yan etkisini görmedim ama tüylere faydası olmadı bende.
Evet benmde 3.kutum faydasını görmedim bende daha henüz çözüm bulamadım sizde bulamamşsnz anladığım kadaryla

Hormnlr dzelmedkçe epilasyonda çözüm değilki

Anladım inş buluruz o zmn ne dyim doğum kntrol hapıda çözüm değil demşsiniz bnada doktor onu verdi br markada sylmdi hepsi aynı içeriğe sahp dedi bu da saçma ama peki doğum knrol hapı hçbr etki ypmadımı tüyleri zayfltma ya da azaltma

Anladım inş buluruz o zmn ne dyim doğum kntrol hapıda çözüm değil demşsiniz bnada doktor onu verdi br markada sylmdi hepsi aynı içeriğe sahp dedi bu da saçma ama peki doğum knrol hapı hçbr etki ypmadımı tüyleri zayfltma ya da azaltma
Hayır yapmadı. 2 yıl kullandım bi de.

Kadinlarda tuylenme ne zMana kadar normaldir? Bir de bu erkeksi killar dediğimiz nasıl oluyor
Ben 46 yasinda lazerle kurtuldum. Cunku kendiliginden azalacagi yoktu. Erkeksi killar dedigimiz yuz bolgesinde. Gogus arasi ucunda. Gobekte sirtta belde olmadik yerlerde cikan tuyler yani.

Kızlar benimde var adet düzensizliği ve tuylenme hormon testi yaptırdım normal dedi ve genetik olduğunu söyledi. Napicagimi bilmiyorum artık dalga geçiyorum kendimle şeftali gibiyim diye hdjdk :D

Back