Anladım bende bgn gittim değerlerim normal çıkıyor ama tüylerimden rahatsızım bir çözüm bulamadım ofdediğim gibi tüylenme diye gitmedim evet rahatsızım ama adet daha önemydi düzenszlten gttm hrmon teti yapmadı usg bakıldı kıtler varmş tam net birşey sölenmedi polikistk büyük ihtimal birdha olmadğm zaman farklı bir doktora gdcm tüylenmeyede o zaman bakarım
Ya genetiktr ya da vücudun ostrojen hormonuna tepki veriyordurAnladım bende bgn gittim değerlerim normal çıkıyor ama tüylerimden rahatsızım bir çözüm bulamadım of
Ailemde benim dışımda byle bir problemi olan yok daha önce gittiğim doktor aldactone adlı ilacı verdi ama bu doktor da hiç br şey vermedi ne yapcm bilemiyorumYa genetiktr ya da vücudun ostrojen hormonuna tepki veriyordur
Gercekten iyi bir doktor şart güzel bir yere bir bende oyle yapicamAilemde benim dışımda byle bir problemi olan yok daha önce gittiğim doktor aldactone adlı ilacı verdi ama bu doktor da hiç br şey vermedi ne yapcm bilemiyorum
Her doktor farklı söylüyor ne yapcağımı şaşırdım birde bir hastanede hormonlarım yüksek çıkarken diğerinde normal çıkıyor bu nasıl oluyor anlamadımGercekten iyi bir doktor şart güzel bir yere bir bende oyle yapicam
Ay hiç bilmiyorum bendeHer doktor farklı söylüyor ne yapcağımı şaşırdım birde bir hastanede hormonlarım yüksek çıkarken diğerinde normal çıkıyor bu nasıl oluyor anlamadım
Tuhaf dmi hangi sonuçlara hangi doktora inanıcam bir de araştrma hstnsine gidicem ordan ne çıkcak bakalmAy hiç bilmiyorum bende
Ben bezmi aleme gidicem bakalimTuhaf dmi hangi sonuçlara hangi doktora inanıcam bir de araştrma hstnsine gidicem ordan ne çıkcak bakalm
AnlamadımBen bezmi aleme gidicem bakalim
Istanbul da hastane bezmi alem diye oraya gidicemAnlamadım
Hm anladım bakalım sana ne diyecek bende kaçıncı hastaneye gidişim bakalım birde araştırma hastanesi ne dycek bana daIstanbul da hastane bezmi alem diye oraya gidicem
Hayırlısı olsun yaHm anladım bakalım sana ne diyecek bende kaçıncı hastaneye gidişim bakalım birde araştırma hastanesi ne dycek bana da
Aynen artık net bir sonuç almak istiyorum inşHayırlısı olsun ya
InsallahAynen artık net bir sonuç almak istiyorum inş
Bak mesela olmam gerekiyordu yine olmadim bu ay gidicem hastaneyeAynen artık net bir sonuç almak istiyorum inş
Bende gitcem inş şifa buluruzBak mesela olmam gerekiyordu yine olmadim bu ay gidicem hastaneye
InsallahBende gitcem inş şifa buluruz
Malesef doğum kontrol hapı verildi bna o da cözüm olmadı ne denedysem olmadı azalmak yerine artyrlr sznde mi öylenaptınız bi neticeye erdiniz mi ben de kurtulmak istiyorum bu illetten
En son 1 eylülde oldum adet onun için randevu aldım 11 ine bakalım ne dicekler bütün testleri yapsınlar baktım kadın dogumluk sorun yok endokrine gidicem tuylenme icinMalesef doğum kontrol hapı verildi bna o da cözüm olmadı ne denedysem olmadı azalmak yerine artyrlr sznde mi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?