• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme

cvdr3457

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
207
26
18
25
Kadinlarda tuylenme ne zMana kadar normaldir? Bir de bu erkeksi killar dediğimiz nasıl oluyor

Erkeksi kıllar göğüs bölgesi. Kolların iç tarafı. Yüz tüğlenmesi bide göbek bölgesi benim bilgim bu şekilde.

Erkeksi kıllar göğüs bölgesi. Kolların iç tarafı. Yüz tüğlenmesi bide göbek bölgesi benim bilgim bu şekilde.
R ama oyle simsiyah kapkalin killar değil göbek bolgemi ben jiletle yaptım ona birşey diyemiyorum göğüs aramda var ama inceler kısa kısa

Jileti bu bölgelerde uygulama canım çünkü kalınlaştırır. Göğüs arasında ince tüğler çoğu kişide olur ayva tüyü gibi. Eğer senü rahatsız ediyorsa ve bişeylerden şüpheleniyorsan doktora görün hormonlarına vs neye gerekiyorsa bakar canım

Jileti bu bölgelerde uygulama canım çünkü kalınlaştırır. Göğüs arasında ince tüğler çoğu kişide olur ayva tüyü gibi. Eğer senü rahatsız ediyorsa ve bişeylerden şüpheleniyorsan doktora görün hormonlarına vs neye gerekiyorsa bakar canım
Polikistk mi var o da belli değil boylesin sen demedi adet sokturuu verdi iste napmaliyim bilmiyorum adet olmazsan bi ay gidicem yine

Polikistk mi var o da belli değil boylesin sen demedi adet sokturuu verdi iste napmaliyim bilmiyorum adet olmazsan bi ay gidicem yine
Nasıl muayene edipte bir şey demezki doktor. Canım ya da doktorunu değiştir daha iyi bir doktora görün. Seni muyene etsin iyice baksın ve sana ne olduğunu iyice açıklasın.. tarlusal vermiştir adet söktürücü.. onun yerine soğan kürü öneririm hiç duydun mu.. ben bekarken adet olamazdım soğan suyuyla ade olduğım zamanlar vardı hemde doğal

Nasıl muayene edipte bir şey demezki doktor. Canım ya da doktorunu değiştir daha iyi bir doktora görün. Seni muyene etsin iyice baksın ve sana ne olduğunu iyice açıklasın.. tarlusal vermiştir adet söktürücü.. onun yerine soğan kürü öneririm hiç duydun mu.. ben bekarken adet olamazdım soğan suyuyla ade olduğım zamanlar vardı hemde doğal
Duydum şimdi bu ay olmazsam başka doktora gidicem sevmedim o kadını zaten

Adet duzensizligi vardı ben pko diye düşünüyorum onun için iste fsh lh bKilmasi lazım doktora git bence aynı olmayablrz
Bende adet düzensizliği yok sadece tüylenme problemim var yinede bilgilndrrmsn beni bende gittm sonuçları bekliyorum

Siz doktora gittiniz mi
dediğim gibi tüylenme diye gitmedim evet rahatsızım ama adet daha önemydi düzenszlten gttm hrmon teti yapmadı usg bakıldı kıtler varmş tam net birşey sölenmedi polikistk büyük ihtimal birdha olmadğm zaman farklı bir doktora gdcm tüylenmeyede o zaman bakarım

Back