Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
R ama oyle simsiyah kapkalin killar değil göbek bolgemi ben jiletle yaptım ona birşey diyemiyorum göğüs aramda var ama inceler kısa kısaErkeksi kıllar göğüs bölgesi. Kolların iç tarafı. Yüz tüğlenmesi bide göbek bölgesi benim bilgim bu şekilde.
Polikistk mi var o da belli değil boylesin sen demedi adet sokturuu verdi iste napmaliyim bilmiyorum adet olmazsan bi ay gidicem yineJileti bu bölgelerde uygulama canım çünkü kalınlaştırır. Göğüs arasında ince tüğler çoğu kişide olur ayva tüyü gibi. Eğer senü rahatsız ediyorsa ve bişeylerden şüpheleniyorsan doktora görün hormonlarına vs neye gerekiyorsa bakar canım
Nasıl muayene edipte bir şey demezki doktor. Canım ya da doktorunu değiştir daha iyi bir doktora görün. Seni muyene etsin iyice baksın ve sana ne olduğunu iyice açıklasın.. tarlusal vermiştir adet söktürücü.. onun yerine soğan kürü öneririm hiç duydun mu.. ben bekarken adet olamazdım soğan suyuyla ade olduğım zamanlar vardı hemde doğalPolikistk mi var o da belli değil boylesin sen demedi adet sokturuu verdi iste napmaliyim bilmiyorum adet olmazsan bi ay gidicem yine
Duydum şimdi bu ay olmazsam başka doktora gidicem sevmedim o kadını zatenNasıl muayene edipte bir şey demezki doktor. Canım ya da doktorunu değiştir daha iyi bir doktora görün. Seni muyene etsin iyice baksın ve sana ne olduğunu iyice açıklasın.. tarlusal vermiştir adet söktürücü.. onun yerine soğan kürü öneririm hiç duydun mu.. ben bekarken adet olamazdım soğan suyuyla ade olduğım zamanlar vardı hemde doğal
Tüylenme probleminiz için başka doktora gittiniz mi ne dedi ilaç falan verdi miDuydum şimdi bu ay olmazsam başka doktora gidicem sevmedim o kadını zaten
Hayır gitmedimTüylenme probleminiz için
Tüylenme probleminiz için başka doktora gittiniz mi ne dedi ilaç falan verdi mi
Başka doktora gidicem demişsin onu sordm gittin mi diye cnmHayır gitmedim
Hayir gitmedim hangi doktora gidecgmide bilmiyorum endokrin randevu alınmıyor başka kim yapar kurtulmak istyorum bu tuylerdenBaşka doktora gidicem demişsin onu sordm gittin mi diye cnm
Endokronoloji için önce dahiliyeye gitmeniz onun sevk etmesi gerekiyor benim o şekilde olduHayir gitmedim hangi doktora gidecgmide bilmiyorum endokrin randevu alınmıyor başka kim yapar kurtulmak istyorum bu tuylerden
Tamam teşekkür ederim ☺Endokronoloji için önce dahiliyeye gitmeniz onun sevk etmesi gerekiyor benim o şekilde oldu
Giderseniz doktorunuz ne ilaç vercek benide bilgilendirirmisimiz sizinde şikayetiniz sadece tüylenmemiTamam teşekkür ederim ☺
Adet duzensizligi vardı ben pko diye düşünüyorum onun için iste fsh lh bKilmasi lazım doktora git bence aynı olmayablrzGiderseniz doktorunuz ne ilaç vercek benide bilgilendirirmisimiz sizinde şikayetiniz sadece tüylenmemi
Bende adet düzensizliği yok sadece tüylenme problemim var yinede bilgilndrrmsn beni bende gittm sonuçları bekliyorumAdet duzensizligi vardı ben pko diye düşünüyorum onun için iste fsh lh bKilmasi lazım doktora git bence aynı olmayablrz
Doktora gittniz miBende adet düzensizliği yok sadece tüylenme problemim var yinede bilgilndrrmsn beni bende gittm sonuçları bekliyorum
Hormon bozuk olup adet düzensizliği olmayan da olabiliyor her türlü şey var belki sorun yoktur endokrine gitmelisinBende adet düzensizliği yok sadece tüylenme problemim var yinede bilgilndrrmsn beni bende gittm sonuçları bekliyorum
Siz doktora gittiniz miHormon bozuk olup adet düzensizliği olmayan da olabiliyor her türlü şey var belki sorun yoktur endokrine gitmelisin
dediğim gibi tüylenme diye gitmedim evet rahatsızım ama adet daha önemydi düzenszlten gttm hrmon teti yapmadı usg bakıldı kıtler varmş tam net birşey sölenmedi polikistk büyük ihtimal birdha olmadğm zaman farklı bir doktora gdcm tüylenmeyede o zaman bakarımSiz doktora gittiniz mi